Главная Новости Досуг Екс-«фабрикантка» Люба Юнак випустила свій перший кліп
commentss НОВОСТИ Все новости

Екс-«фабрикантка» Люба Юнак випустила свій перший кліп

11 июня 2010, 00:03
Поделитесь публикацией:
Екс-«фабрикантка» Люба Юнак випустила свій перший кліп

Екс-"фабрикантка" випередила всіх, хто брав участь у проекті "Фабрика зірок-3".

Поки більшість "фабрикантів" шукають, куди б їм подітися після завершення відомого проекту, чарівна Люба Юнак уже знайшла собі справу. Днями дівчина зняла кліп на свою пісню під назвою "Подруга". До речі, композиція має й другу назву — "Зубки". Ця пісня вже встигла стати ледь не однією з найчастіше скачуваних у соціальних мережах. Саме тому Люба Юнак вирішила зняти кліп на хіт цього року.

Автором пісні виступив друг Лавікі ще зі шкільних часів Влад Дарвін, чиї композиції з успіхом виконують Наталя Могилевська, Макс Барських, Стас Шурінс та інші артисти. Ну, а режисером кліпу став близький друг співачки — Олександр Образ, який знімав відеороботи для Дарвіна, гурту "Dруга ріка" та співачки Lama.

- У цій пісні є не лише заводний мотив, а й маленька підказка, порада для слухача. У ній простими словами розповідається про те, якщо в житті трапляється невдача — не варто перетворювати її на гіркий життєвий досвід і боятися йти далі, — коментує свою першу студійну роботу Лавіка.

Люба Юнак обіцяє презентувати свій дебютний кліп найближчого часу.

Нагадаємо, крім "Фабрики зірок-3", Люба Юнак відома телеглядачам за відеороботами гурту "Скрябін", Влада Дарвіна та Івана Березовського, де вона зіграла головні ролі.

Автор: Ярослава Рожок

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!