Главная Новости Досуг Батько Клочкової назвав свого зятя «біологічною субстанцією, яка запліднила його дочку»
commentss НОВОСТИ Все новости

Батько Клочкової назвав свого зятя «біологічною субстанцією, яка запліднила його дочку»

24 июня 2010, 01:01
Поделитесь публикацией:
Батько Клочкової назвав свого зятя «біологічною субстанцією, яка запліднила його дочку»

Тато плавчині Яни Клочкової називає батька свого онука "біологічною субстанцією, яка запліднила його дочку". Мама спортсменки наголошує, що в онука буде українське, їхнє, прізвище.

Нагадаємо, 21-го червня о 14.30 Яна народила сина. Дитину Клочкова переносила на тиждень, але тепер може зітхнути з полегшенням.

"Це таке щастя! Просто не висловити словами. Невимовно! Знаходжуся у стані ейфорії. Олімпійську медаль не порівняти за відчуттями та емоціями з народженням дитини. Це виявилося важче і радісніше за всі перемоги на олімпійських іграх. Для мене народити дитину — це подвиг ", — зізналася сама чотириразова олімпійська чемпіонка "Фактам".

За словами матері спортсменки, Олени Валентинівни, Яні одразу ж після пологів приклали сина до грудей.

Якийсь час поруч із Яною у пологовому знаходилася тітка, сестра Яниної матері.

"Адже важко дочці — у дитини велика вага. "Порізали" її трошки, ходити затяжко. Вчора водила її по коридору", — розповіла Олена Валентинівна. За її словами, на ранок після пологів Клочкова, яка не спала всю ніч, з‘їла цілу миску вівсянки.

"Звичайно, вона ще слабенька — дитина ж бо велика! Я взагалі у Харкові, радісну новину дізнався по телефону, а з Яною зараз мама і тітка — приносять їй якісь соки, відвари шипшини... Незважаючи на втому, дочка весела. Каже: "Жінкам, які народжують, треба пам`ятники ставити! Це вам не 10 км пропливти!" — додав свої 5 копійок батько породіллі Олександр Клочков, пише "Газета по-киевски".

"Маля дуже схоже на тата, просто його копія! У Левана навіть сльози від щастя потекли..," — додала мати Яни. Як раніше повідомлялося, батьком дитини Клочкової значиться грузинський бізнесмен-любитель з водного поло Леван Ростошвілі.

Щоправда, записувати дитину планують на прізвище матері. У цьому батьки Яни Клочкової категоричні.

"Не вірте тому, що газети пишуть, — прізвище у сина буде наше, Клочков. Це не обговорюється", — сказала як обрізала мати плавчині у коментарях "Газете по-киевски".

Що ж стосується імені для маленького, то Олена Валентинівна висловилася так: "Все будемо вирішувати на сімейній нараді. Яна хотіла назвати сина одним ім`ям, а Леван — іншим".

Тим часом батько спортсменки, Олександр Клочков дуже жорстко наголосив на тому, що ніякого Сандро Клочкова не буде.

"І те, що там пишуть, нібито його назвуть Сандро або Суліко — неправда. Самі розумієте, як буде дитині жити в Україні з ім`ям Сандро... Якось це не в тему", — зауважив чоловік "Газете по-киевски".

"Коли Яна була ще вдома, вони з тіткою вивчали книжечку імен і шукали ім`я наше, слов`янське. Думали-думали... Поки не придумали. Я пропонував вигадати ім`я, яке б поєднувалося з нашим прізвищем", — додав батько Клочкової.

При цьому стосовно прізвища батька дитини, Левана Ростошвілі Олександр висловився дуже різко:

"До чого тут Леван? Хто такий Леван? Я тільки від вас, журналістів, чув, що його звуть Леван, а хто він, що він? Це біологічна субстанція, яка запліднила мою дочку! Я з ним не спілкувався і, чесно кажучи, бажання немає".

Та й на питання про потенційне весілля Яни з грузинським мачо батько спортсменки відреагував своєрідно.

"Та яке весілля! Ви про Приходько читали? Її друг усім розповідає: весілля завтра, весілля післязавтра... А дівчинка чекає. Ну не хоче Яна весілля! Тим більше, у неї є приклади близьких подруг, що повиходили заміж і порозлучалися", — сказав Клочков, імовірно маючи на увазі шлюб Лілі Подкопаєвої та Тимофія Нагорного.

"Навіщо травмувати себе? Треба знайти людину, яка дійсно буде тобі підходити. От як ми з мамою Яни — уже 27 років живемо!" — додав чоловік.

Водночас мама Яни у коментарях "Фактам" назвала Ростошвілі зятем і зауважила, що все у них гаразд у взаєминах: "Чи налагодилися у нас стосунки з зятем? Так все у нас нормально...".

Після того, як Яна вийде з пологового, вона, найімовірніше, переїде жити до своїх батьків.

"Перед пологами вона 3 або 4 місяці жила у нас, мама за нею доглядала. Ну і зараз, я думаю, вона може пожити у нас, їй будуть допомагати мама і тітка. Але є деякі обставини, за яких Яна, можливо, захоче жити окремо, і буде шукати няньку" — сказав щодо цього тато Клочкової.

Водночас мама породіллі додала:

"...Яна залишиться у пологовому ще дні два-три, а коли випишуть, буде з синочком жити з нами, а не у своїй новій квартирі, у яку вона переїхала два роки тому. У її квартирі немає ванної, лише душова кабінка. А у нас же й джакузі є — будемо маля з перших днів вчити плавати, масажики робити".

Батьки спортсменки вже повністю обладнали дитячу, накупили речей. Правда, дитячого ліжечка ще немає — його обіцяли подарувати друзі.

Коли відбудуться хрестини маленького Клочкова — ще не відомо.

"Ще не планували — Яну й Аню ми хрестили зазвичай через рік. Нехай хоч півроку мине, щоб дитина трошки зміцніла. Але з хрещеними Яна уже визначилася: це будуть Денис Силантьєв та Аня, її сестра", — повідомив батько плавчині.

Між іншим, свого сина Яна — жартома чи ні — хотіла віддати на музику.

"Вчора вона комусь сказала, що хоче віддати його на музику. Уявляєте, якщо у нього зараз такі дані (зріст 56 сантиметрів і вага 4400 грамів), яким він виросте? Адже у нас у Яни зріст 182 сантиметри, в Ані — 183 сантиметри. І буде він, двометровий, на балалайці грати! Ладно там, Кіркоров — він зі своїми двома метрами хоч співати вміє!" — сміється батько Яни.

За словами чоловіка, з такими даними, як у сина Клочкової, йому пряма дорога у спорт:

"Мене якось в автобусі побачив тренер з баскетболу і запитав: "У вас є діти? Віддавайте на баскетбол". Але Яна тоді вже ходила на плавання. Думаю, з нашими генетичними даними треба не музикою займатися, а спортом".

Фото: "E-motion"

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!