Главная Новости Досуг Валерій Леонтьєв дасть прощальні концерти і переїде в США
commentss НОВОСТИ Все новости

Валерій Леонтьєв дасть прощальні концерти і переїде в США

14 июля 2010, 11:46
Поделитесь публикацией:
Валерій Леонтьєв дасть прощальні концерти і переїде в США

Російський співак Валерій Леонтьєв до кінця року планує дати всі намічені концерти і піти зі сцени.

Наразі артист готує прощальний гастрольний тур, розпродає майно в Москві і збирається переїхати жити до США, пишуть "Дни.ру".

"Артист повинен йти зі сцени, а не відповзати і не так, щоб його забирали. Шанувальники повинні запам`ятати улюбленого артиста красивим, а не таким, наче зів`ялий помідор", — говорив Леонтьєв в одному зі своїх інтерв`ю.

Подейкують, що Валерій вже звернувся до одного з московських ріелторських агентств з проханням підшукати покупців для його квартири в районі "Чистих прудів". Унікальна триповерхова оселя багато років було притулком співака у столиці.

Орієнтовна площа житла становить 200 квадратних метрів. У ріелторськый компанії підтвердили, що підшукують покупців на зоряну житлоплощу.

"Ми зараз займаємося продажем квартири Валерія Леонтьєва. Робимо все можливе, щоб виручити за це особливе житло максимальну суму", — розповіли у компанії.

Співак планує виручити за свою квартиру 7,6 мільйонів доларів. До слова, пару років тому Леонтьєв продав особняк у підмосковному селі Валентинівка.

Розлучаючись з житлоплощею в Росії, артист вкладає гроші у закордонну нерухомість. Не так давно Валерій став власником апартаментів в Іспанії неподалік від Аліканте. Туди він збирається навідуватися не дуже часто. Постійно проживати спывак буде в своєму будинку в Майямі, який купив ще на початку 90-х років.

Леонтьєв був одним з перших російських артистів, у кого є закордонна нерухомість. Його двоповерхова вілла площею 280 квадратних метрів з величезним басейном оцінюється приблизно в 1,7 мільйонів доларів. Там постійно проживає офіційна дружина співака — Людмила Ісакович.

Фото "NewsMusic"

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!