Главная Новости Досуг В горах на Alyosha напав місцевий бик
commentss НОВОСТИ Все новости

В горах на Alyosha напав місцевий бик

17 июля 2010, 09:01
Поделитесь публикацией:
В горах на Alyosha напав місцевий бик

Після участі у "Євробаченні-2010" співачка Alyosha далеко на моря їхати не стала. Разом зі своїм цивільним чоловіком Олена Кучер махнула в гори. Та й там пригоди знайшла — з бичками.

"Ми з друзями жили за 10 кілометрів від Буковеля. Там таке чисте повітря, тиша", — розповідає продюсер і бойфренд Альоші Вадим Лисиця, пише "Сегодня".

Як розповів чоловік, у горах пара блукала лісом, збирала гриби, плавала у басейні, каталася на квадроциклах і смажила шашлики.

"Хотіли рибалити, але для цього треба було їхати кілометрів 50 по карпатському серпантину, ближче водойм не було", — зітхає Лисиця.

Тож "рибалили" закохані тільки на місцевих ринках:

"...Накупили сувенірів! Шкарпеточки вовняні, капці, теплі речі — все ручної роботи і, головне, з натуральних інгредієнтів!"

А ще на відпочинку з Альошею сталася пригода. Під час прогулянки на неї з подружками напав бичок, якого саме випасали місцеві жителі.

"Він маленький такий, але Альоша, звісно, перелякалася. А я не дуже, тому що знав, що з бичком робити. Дівчата повтікали, а я його зупинив, стукнувши прутиком по носі, от і все", — сміється Вадим.

До речі, крім підкорення тварини, коханий Альоші може похвастатися ще одним досягненням — на відпочинку у Карпатах він кинув курити.

А на море цього літа співачка все-таки ще планує з`їздити. Зовсім скоро Альоша поїде в тур по Криму.

"От там і поспіваємо, і покупаємося", — каже Лисиця.

Фото "Сегодня"

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!