Главная Новости Досуг Ольга Фреймут пішла від цивільного чоловіком: "дістали" ревнощі
commentss НОВОСТИ Все новости

Ольга Фреймут пішла від цивільного чоловіком: "дістали" ревнощі

10 августа 2010, 11:57
Поделитесь публикацией:
Ольга Фреймут пішла від цивільного чоловіком: "дістали" ревнощі

Білява телеведуча Ольга Фреймут на екрані буває щоранку, у товаристві двох непосидючих гумористів Сашка Педана та Сергія Притули. Із ними в Олі суто робочі та дружні стосунки. Однак, цивільному чоловікові телеведучої, Олександру  ввижалося, здається, щось більше.

Фреймут розповіла, як пішла від коханого через його необґрунтовані ревнощі.

"Власне, через його необґрунтовані припущення ми нещодавно і розсталися", — сказала Оля в інтерв‘ю "Фактам".

За словами білявки, з Олександром вона була разом кілька років. Зійшлися тоді, коли Фрейму повернулася в Україну з Лондона, де працювала і народила дочку Злату.

"Вона в мене британка, дочка корінного англійця Ніла", — зауважила блондинка.

"Перший час все було чудово. Злата вважала Сашка своїм татом, він дуже добре до неї ставився. Але моя робота..," — зітхнула Оля.

"Чоловік болісно сприймав те, що я знаходжуся у чоловічій компанії ведучих. Йому почали регулярно телефонувати "доброзичливці", обговорюючи кожен знак уваги колег на мою адресу. Гадаю, що саме ці дзвінки стали причиною Сашкових ревнощів. Він СТРАШЕННО ревнував..," — поділилася Фреймут.

Ревнощі виникали навіть зважаючи на той факт, що Олександр був знайомий і з Педаном, і з Притулою. Як каже Ольга, бувало, що вони з чоловіком і двома колегами навіть снідали усі вчотирьох.

"Він бачив, що між нами нічого не може бути, але його турбувала думка громадськості. Це сильно отруювало наше життя", — бідкається обличчя з екрану.

"Він бачив, що між нами нічого не може бути..."

Врешті Ользі набридло виправдовуватися перед чоловіком і вона вирішила піти:

"Так, вибору у мене не було. Зізнаюся, було непросто, але душевної травми я не відчула. Здається, для Сашка наш розрив теж не став важким ударом — принаймні, виду він не подає", — зауважила Фреймут.

"Просто наступив момент, коли я зрозуміла — якщо ми зараз не зупинимося, може відбутися те, про що ми потім будемо шкодувати. Почали виявлятися мої і його найгірші якості..," — додала жінка.

Тепер з вікна Оліної квартири видно Майдан, а поруч — Владимирська гірка і костел.

"Я давно для себе вирішила, що після такого непростого періоду буду жити там, де хочу... Довкола — відчуття свята, і міський галас мені анітрошки не заважає... Я взагалі не терплю тишу і самотність. Слава Богові, поруч із мною завжди багато друзів, готових допомогти", — тішиться Фреймут.

Якщо потрібно, щоб хтось посидів з дочкою Златою, Оля , як вона каже, може залишити її у дизайнерів Інни Черняк або Оксани Караванської.

"До речі, вона там потихеньку вчиться шити. Та й вдома у нас не закриваються двері — постійно хтось приходить у гості. Не скажу, що ми із Сашком були негостинні. Можливо, я сама змінилася — стала більш відкритою, життєрадісною", — припускає вона.

Ольга обожнює гуляти разом з дочкою. І тепер, як вона розповідає, вони спілкуються набагато більше, ніж колись.

"У нас навіть з`явилися гарні сімейні традиції! Злата мені часто пропонує: "Мамо, давай підемо поснідаємо, поговоримо!" Тому щонеділі ми прокидаємося і прямуємо на прогулянку, йдемо по Рейтарській у нашу улюблену кав`ярню — поспілкуватися, випити кави", — зізнається телебілявка.

 

Тепер телеведуча більше буває з дочкою Златою

"Для мене цей розрив став ще одним шансом прожити життя правильно. Тепер мені не потрібно виправдуватися після кожного ефіру, пояснюючи чоловіку свій жест або погляд. Я так втомилася від цього..," — зітхає Ольга.

А що стосується майбутнього, загадувати і будувати плани Фреймут не буде. Проте, як додає струнка і віднині вільна пані, для всього нового вона відкрита.

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!