Главная Новости Досуг Джолі не подобається, що Пітт "тренує" Аністон перед заплідненням
commentss НОВОСТИ Все новости

Джолі не подобається, що Пітт "тренує" Аністон перед заплідненням

12 августа 2010, 00:00
Поделитесь публикацией:
Джолі не подобається, що Пітт "тренує" Аністон перед заплідненням

Акторка Анджеліна Джолі не в захваті від того, що її коханий Бред Пітт спілкується зі своєю екс-дружиною Дженніфер Аністон, хоча й дає йому на це "своє благословення".

Пітт та Аністон, чий п`ятирічний шлюб зазнав краху в 2005-му році, знову зблизились й стали друзями, підтримуючи одне одного в емоційному та професійному плані, повідомляє "The Showbiz Spy" із посиланням на журнал "OK!".

"Анджеліна знає, що дужче ти виборюєш щось, то більше сили втрачаєш, тож вона просто сказала Бредові, що він має її благословення на те, аби підтримувати зв`язки із Джен — проте, повірте мені, їй це не до вподоби", — запевнило джерело.

"Їй би радше хотілося, аби Бред викреслив її (Дженніфер) зі свого життя", — зауважив інформатор журналу.

Та, схоже Аністон не хоче втрачати емоційної підтримки колишнього.

"Бред став однією з найбільш довірених осіб для Джен останнім часом, коли вона збирається завести дитину. Він наче тренер, і їхні розмови набули емоційності", — розповів він.

Днями 41-річна Аністон якраз говорила про те, що жінці тепер не потрібен чоловік, якщо вона захоче стати матір`ю. Йшлося про її нову героїню з фільму "Заміна" — жінку, яка вирішила завагітніти, використавши донорську сперму.

"Жінки все більше усвідомлюють це, знаючи, що вони не мають "зв`язуватися" із чоловіком, аби мати дитину... Часи змінилися, й також чудово те, що нині ми маємо багато можливостей, на відміну від часів наших батьків, коли ви не можете мати дітей, бо надто довго чекали", — сказала Аністон під час прес-конференції у Лос-Анджелесі.

Також подейкують, що приятелька Дженніфер, співачка Шеріл Коул, яка виховує двох всиновлених дітей, останнім часом підмовляє її й собі вдатися до такого кроку.

Нагадаємо, як запевняє скандальний біограф Ендрю Мортон, саме всиновлення малюка Анджеліною Джолі й підштовхнуло Пітта до того, аби покинути Аністон — адже "містер матуся" на той момент просто марив родиною та дітьми.

Фото "АР"

По матеріалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!