Главная Новости Досуг В українських школах поставлять постійно діючий стенд Януковича
commentss НОВОСТИ Все новости

В українських школах поставлять постійно діючий стенд Януковича

26 августа 2010, 09:41
Поделитесь публикацией:
В українських школах поставлять постійно діючий стенд Януковича

У всіх навчальних закладах Дніпропетровської області має бути створений постійно діючий стенд під назвою "Україна для людей". Про це йдеться у листі першого заступника начальника головного управління освіти та науки Дніпропетровської ОДА Леоніда Олефіра керівникам управлінь, відділів освіти, закладів обласного підпорядкування, який оприлюднений на сайті управління.

"Одним із основних напрямків діяльності освітньої галузі є проведення цілеспрямованої просвітницької роботи серед учнівської та батьківської громадськості", — йдеться у документі.

"З цією метою у всіх навчальних закладах області необхідно створити постійно діючий стенд під назвою "Україна для людей", в якому висвітлювати основні напрямки діяльності президента, Кабміну, Дніпропетровської ОДА, облради, органів місцевого самоврядування, питання реалізації державної політики у сфері освіти, аналізувати соціально-політичні проблеми розвитку українського суспільства", — зазначив Олефір.

"На стенді обов’язково необхідно розмістити портрет та програму дій президента", — наголосив чиновник.

Також наголошується, що при проведенні регіональних оглядів-конкурсів щодо стану підготовки навчальних закладів до навчального року необхідно "враховувати наявність та зміст постійно діючого стенду "Україна для людей", передає УП.

По материалам: www.galinfo.com.ua

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!