Главная Новости Досуг Головний тренер «Карпат» Олег Кононов дав свій коментар після закінчення жеребкування групового етапу Ліги Європи
commentss НОВОСТИ Все новости

Головний тренер «Карпат» Олег Кононов дав свій коментар після закінчення жеребкування групового етапу Ліги Європи

27 августа 2010, 19:41
Поделитесь публикацией:
Головний тренер «Карпат» Олег Кононов дав свій коментар після закінчення жеребкування групового етапу Ліги Європи

Головний тренер "Карпат" Олег Кононов прокоментував Інформаційному центру клубу результати жеребкування групового етапу Ліги Європи, який у суперники його підопічним визначив французький ПСЖ, іспанську "Севілью" та німецьку "Борусію" з Дортмунда, а також розповів про підготовку команди до матчу Прем’єр-ліги з "Волинню".

– Що тут казати, суперники нам дісталися імениті. Кожен з них є добре знаний не лише у себе в країні, а й у Європі і має вагомі досягнення як на внутрішньому, так і на континентальному рівнях. Але ми дивимося не на історію цих команд, а на їхнє сьогодення. Так, історія, це дуже добре, але для самого клубу та його прихильників. А нас цікавить в першу чергу сьогодення наших суперників, їхній нинішній рівень гри. Будемо серйозно готуватися до кожного матчу і зробимо все від нас залежне, щоб досягти результату.

– Завдання вийти з групи перед "Карпатами" стоятиме?

– Я вже казав, що ми вирішуємо завдання по мірі їх надходження. Перед початком кваліфікації у ЗМІ було багато розмов стосовно того, чи ставлять "Карпати" завдання пробитися в груповий турнір. Так, це було нашою метою, але ми й тоді до неї йшли крок за кроком: спочатку переграли "Рейк’явік", потім "Зестафоні" і нарешті "Галатасарай". До речі, коли в раунді плей-оф жереб нам визначив турецький клуб, то багато хто пророкував нам поразку з великим рахунком. Але ми на це не звертали увагу, а займалися своєю справою. Тож ми й тепер, у груповому турнірі готуватимемося до кожного конкретного матчу і в кожному з них хочемо показати себе з якнайкращого боку. А яким буде кінцевий результат, побачимо – зараз про це говорити зарано.

– Більшість фахівців, враховуючи досягнення команд в минулому, саме "Карпати" вважають аутсайдером квартету…

– Це їхнє право, кожен має право думати так, як вважає за потрібне. А те, що ми не є фаворитами, нам лише на руку. Зрештою, історія робиться сьогодні, а у грі переможе той, хто буде краще готовий до конкретного матчу, а не в кого багатша історія. Ми поважаємо кожного з наших суперників, але нікого з них не боїмося. От і з "Галатасараєм" ми показали, як на мене, змістовну гру. Мені здалося, що вони очікували від нас суто захисний варіант футболу, але ми й не думали відсиджуватися в обороні і створили значно більше гольових моментів, ніж суперник. Тому я вважаю, що ми абсолютно справедливо їх пройшли.

– У першій грі групового турніру через вчорашні червоні картки не зможуть грати Федецький та Кузнецов.

– Це для нас, звичайно, втрата. А найприкріше, що вони були зовсім необов’язковими. Кузнецов не грав грубо проти суперника – це було чисто ігрове зіткнення. Ну а те, що в суперника з’явилася кров, це ще не аргумент давати червону картку. Футбол – контактний вид спорту і тут подібне час від часу трапляється. Що ж стосується Федецького, то тут також незрозуміло, чому арбітр показав жовту саме Артему, адже святкувала гол вся команда. Можливо, тому, що він останнім вертався на поле.

– Що з Голодюком? Вчора він ніби то після грубої гри суперника залишився на полі, але за кілька хвилин ви його таки замінили.

– Суперник зачепив око і в Олега виникли деякі проблеми із зором. Але сподіваюся, що все минеться і вже в найближчих іграх він візьме участь.

– Наступна гра у "Карпат" вже у понеділок з "Волинню". Зі складом ще не визначилися? Напевне, дасте перепочити учасникам вчорашньої зустрічі?

– У нас сьогодні ввечері тренування. Потім ще матимемо два дні на підготовку. Тому спочатку подивимося, хто в якому стані перебуває і лише тоді визначимося зі складом.

– З "Волинню" стоятиме завдання перемогти?

– Звичайно, ми прагнемо вигравати в кожному матчі. Адже в чемпіонаті перед нами стоять також серйозні завдання, а значить потрібно брати очки. І справа не лише в тому, що ми граємо з "Волинню" вдома. Ми не робимо різниці між своїм і чужим полем. Адже за перемогу, незалежно де ти граєш, дають завжди три пункти.

По материалам: “Sport.ua”



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!