Главная Новости Досуг «Міс Україна 2010»: конкуренцію розкішній Памелі склала "наша гордість" Анна Семенович (ФОТО)
commentss НОВОСТИ Все новости

«Міс Україна 2010»: конкуренцію розкішній Памелі склала "наша гордість" Анна Семенович (ФОТО)

7 сентября 2010, 09:42
Поделитесь публикацией:
«Міс Україна 2010»: конкуренцію розкішній Памелі склала "наша гордість" Анна Семенович (ФОТО)

У п‘ятницю пройшов фінал "Міс Україна 2010", на який до Києва з‘їхалися зарубіжні зірки кіно: силіконова діва Памела Андерсон, колишня кохана Х‘ю Гранта Елізабет Херлі, "кікбоксер" Жан-Клод Ван Дамм та зірка "Приборкання норовливого" Орнелла Муті.

Переможницю конкурсу краси було обрано. І звісно, не обійшлося без чуток, як і без казусів та неприємностей у процесі організації заходу.

Скажімо, ТаблоID на цьогорічне "свято вроди" взагалі не пускали. Точніше спершу акредитацію, як годиться, фотокореспондент ТаблоID отримав, однак за кілька днів у редакції пролунав телефонний дзвінок із заявою:

"Розумієте, Олександр Онищенко не дуже хотів би бачити на конкурсі ТаблоID, якщо ви не напишете, що це саме він організовує конкурс і привозить усіх зірок". Зауважимо, на той момент чергова обіцянка бізнесмена — привезти у Київ Періс Хілтон — обернулася повним крахом.

Врешті, саме із таким формулюванням ТаблоIDу відмовили в акредитації. На випадок, якщо видання передумає, нам надіслали форму "Гарантійного листа", в якому ми мали "клятвено пообіцяти", що так би мовити похвалимо бізнесмена Онищенка за його "широкі жести".

І хоч бажання примусово наголошувати на так званих "заслугах" бізнесмена так і не виникло, все ж важко обійти увагою ті обіцянки, які всього за пару років встиг дати, але так і не виконав головний "коняр" України:

1. У жовтні минулого року Онищенко збирався привезти на показ дизайнера Елі Сааб в рамках Українського тижня моди зірку серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Єву Лонгорію.

Тоді так само акредитацію проводили лише за умови обов‘язкової згадки прізвища бізнесмена у матеріалі з події. Та попри виконану рядом ЗМІ умову Онищенко так і не довіз Лонгорію в Київ.

2. Друга голосна обіцянка-цяцянка від "коняра" обернулася пустим звуком буквально за тиждень до конкурсу "Міс Україна 2010". На нього бізнесмен обіцяв привезти світську тусовщицю Періс Хілтон. Однак скандальна білявка теж не доїхала до України — через пригоди з наркотиками.

3. Та найсумніша для жовтих ЗМІ несправджена обіцянка Онищенка стосувалася його особистого життя. Кілька місяців затятий тусовщик і дружбан Ван Дамма крутив роман із топовою моделлю Сніжаною Онопкою і стверджував: "Весілля буде". Однак вже напочатку цього року парочка розбіглася хто куди. І справді, обіцяти не означає одружитися.



Гімнастка Лілія Подкопаєва крокувала червоною доріжкою без свого бойфренда Віктора Костирка. Тим не менш, пізніше, у кулуарах "Міс Україна 2010" Ліля тусувалася саме з ним

Бютівка Наташа Королевська прийшла на конкурс краси за ручку із сином. І правда, хай хлоп`я привчається, де і як дівчат собі підшукувати

Дизайнерка Ілона Куц, подружка телеведучої Світлани Вольнової, радикально "освіжила" свій зовнішній вигляд в районі голови

Олександр Соколовський з "Українського тижня моди" крокував червоним килимом із дамою, начісаною пишніше за будь-якого випещеного голлівудського пуделька



Скульптор Олег Пінчук демонстративно лузав насіння просто на червоній доріжці



Ліворуч — колишня дружина Нестора Шуфрича "Віце-міс Україна-1991" Наталя Ворона



Дві подружки-цокотушки. Праворуч — Марися Горобець

Тендітна модель Сніжана Онопка стала одним із членів журі конкурсу



У гості на українське збіговисько завітала російсько-українська співачка Аня Семенович



Однак цього вечора у центрі уваги був бюст голлівудського силіконового монстра Памели Андерсон. Хоча від початку імені Пем в анонсах не значилося. Правда, так було не лише з нею



Колишній пасії актора Х`ю Гранта Елізабет Херлі приділялося значно менше уваги, ніж її сусідці-білявці. Регіонал Віталій Хомутиннік (на задньому плані), хочеться вірити, свою увагу на міс звернув

Як Орнелла Муті вручала корону "Міс Україна-2010", а Ван Дамм отримав доступ до тіла та шмоток Ірини Білик, дивіться незабаром на ТаблоID.

Фото Марини Виноградної для ТаблоID

По матеріалам: ТАБЛОID



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!