Главная Новости Досуг Друзями німецьких дітей стануть психічно хворі іграшки (ФОТО)
commentss НОВОСТИ Все новости

Друзями німецьких дітей стануть психічно хворі іграшки (ФОТО)

13 сентября 2010, 12:57
Поделитесь публикацией:
Друзями німецьких дітей стануть психічно хворі іграшки (ФОТО)

Німецька компанія з виробництва м`яких іграшок Parapluesch розпочала випуск м`яких іграшок, що страждають гострою формою депресії та іншими психічними порушеннями.



Автором незвичайної іграшки виступив 36-річний Мартін Кіттштейнер. Спочатку чоловік хотів зробити жартівливий подарунок для своєї подруги, яка колекціонує м`які іграшки, але потім подумав, що в цій ідеї щось є, адже діти і дорослі люблять свої іграшки і шкодують їх". "Якщо дитина буде піклуватися про іграшки, лікувати їх, вона почуватиметься потрібною, здатною допомогти людям", — вважає Кіттштейнер.

Як повідомляє джерело, в набір хворих іграшок входить п`ять іграшок, серед яких черепаха Dub з важкою депресією, змія Sly, яку переслідують страшні галюцинації, овечка Dolly з роздвоєнням особистості і страждаючий незрозумілою боязню води крокодил. За словами Мартіна Кіттштейнера, такі м`які іграшки можуть допомогти і деяким дорослим.



Набір, до якого додається медична картка з історіями хвороби іграшки, коштує близько 130 євро і продається через інтернет-сайт. На сайті покупці також можуть пограти в гру, в якій вони виступають як лікарі і намагаються визначити проблеми іграшок.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Чехії відкрилося туристичне агентство, яке пропонує подорожі до Праги для плюшевих ведмедів та інших м`яких іграшок.

Фото: parapluesch.com

По материалам: КорреспонденТ.net

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!