Главная Новости Досуг «Стиліста дружини Януковича» змило хвилями в Домінікані
commentss НОВОСТИ Все новости

«Стиліста дружини Януковича» змило хвилями в Домінікані

17 сентября 2010, 09:32
Поделитесь публикацией:
«Стиліста дружини Януковича» змило хвилями в Домінікані

Дизайнерка Діана Дорожкіна, якій "шиють" співпрацю з першою леді Людмилою Янукович, днями ледь не потонула. На відпочинку у Домініканській республіці жінку накрило хвилею.

У Домінікану Діана прилетіла зі США, де була у робочих питаннях. Незважаючи на роботу над новою колекцією і випуск іменної парфумерної лінії, Дорожкіна викроїла час на відпустку на курорті Пунта Кано.

"Більшість моїх закордонних подорожей пов`язані, як правило, з роботою, і відпочити у таких поїздках практично неможливо. Іноді я до такої міри втомлююся, що мені хочеться пасивного відпочинку. Хочеться просто полежати русалкою на березі моря або океану", — побідкалася дизайнера.

Цього разу, саме такого русалчиного відпочинку Дорожкіна й домоглася. У Домініканській республіці "міс корсет" провела тиждень.

Жіночка розслаблялася і підтягувала своє здоров‘я — у спортзалах, на свіжовичавлених соках з екзотичних фруктів, морепродуктах, купанні та сонячних ваннах. Та одного разу Дорожкіна, як вона вважає, ледь не поплатилася життям.

"Під час нашого перебування у Пунта Кано в океані був шторм, і коло берега бушували настільки високі хвилі, що у воду могли зайти лише найризикованіші, і я, звісно ж, була в їхньому числі", — розповідає Дорожкіна, повідомляє прес-служба "Київського Подіуму".

"Я відчула, що значить потрапити у хвилю і повною мірою відчула, що таке стихія. Хвиля виявилася набагато вищою за мій зріст і кружляла мене так, що з берега було видно тільки кінчик моєї чалми, що розв`язалася", — згадує Дорожкіна.

Відкараскатися від стихії Діані допомогла подруга.

"Побачивши, як я перекидаюся, вона відразу кинулася мене рятувати. Якби не вона, ці хвилі могли б просто затягти мене у море", — впевнена дизайнерка.

На щастя для дизайнери і на жаль для ТаблоID, купальник все ж залишився на Дорожкіній, хоч трохи й з`їхав.

"Я була щаслива, що вижила, хоча океан все-таки відмовився видавати назад мою чалму й окуляри", — резюмувала Дорожкіна.

Фото прес-служби "Київського Подіуму"

По материалам: ТАБЛОID

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!