Главная Новости Досуг Секрет ефективності кефірної дієти
commentss НОВОСТИ Все новости

Секрет ефективності кефірної дієти

26 сентября 2010, 11:00
Поделитесь публикацией:
Секрет ефективності кефірної дієти

Використання кефірної дієти допоможе скинути непотрібні кілограми, а також принесе користь серцево-судинній системі.

Учені стверджують, що ідеальних дієт немає і бути не може. Для однієї людини чашка кави і шматок яловичини, з`їдені протягом дня, можуть дійсно бути сприятливі, а для іншої — ні.

Мало того, часто дієти здатні зіпсувати природний обмін речовин і викликати нездужання. Дієти, що обіцяють зробити вас красивими і витонченими за фантастично короткий час, загрожуюють не тільки швидким відновленням маси тіла, але навіть втратою здоров`я.

Чи не краще піти іншим шляхом і вибрати скромну і корисну дієту повільного схуднення?

Такою дієтою є кефірна дієта . Це — чудодійний засіб, який допоміг скинути вагу значній кількості людей без особливих зусиль і жорстких обмежень в їжі. Але окрім ефекту схуднення регулярне вживання кефіру ще і сприяє хорошому здоров`ю, позбавленню від недуг, які, у свою чергу, часто і викликають ожиріння.

І якщо ви зважитеся використовувати цю дієту для схуднення, то, цілком імовірно, позбавитеся і від болю в шлунку, і від колік в печінці.

Перш за все, хочеться відзначити те, що кефір сприяє поліпшенню обміну речовин і стрімкому виведенню шлаків, продуктів обміну, що накопичилися, з організму. Кефір покращує і полегшує функції багатьох органів.

За рахунок низької кількості в нім вуглеводів і малого змісту чудово засвоюваних жирів зайва вага не додається, а, навпроти, значно зменшується. При частому вживанні кефіру з організму віддаляються рідина і солі натрію.

Натрій, а просто — сіль, як відомо, затримує воду, і це викликає набряклість. А кефір — слабкий сечогінний засіб, оскільки містить значну кількість калію, який добре виганяє рідину і сам натрій з організму, запобігаючи набряклості.

Кефір, покращуючи мікрофлору за рахунок молочнокислих бактерій, що містяться в ньому, налагоджує функцію шлунково-кишкового тракту, виліковує закреп і інші нездужання. Все це сприяє хорошому самопочуттю і запобігає повноті.

Використання кефірної дієти допоможе скинути непотрібні кілограми, а також принесе користь серцево-судинній системі, печінці, ниркам. Кефір благотворно подіє на обмін речовин і на психіку, додаючи бадьорості і покращуючи пам`ять.

Таким чином, можна з упевненістю заявити, що якщо ви почнете регулярно споживати кефір, то багато ваших проблем, будь то зайва вага або якісь інші неполадки зі здоров`ям, зникнуть. Отже, пробуйте на здоров`я! Ви зрозумієте, що це вельми приємний спосіб схуднути і оздоровитися. До того ж не будуть потрібні якісь неймовірні матеріальні витрати, що, погодтеся, важливо.

Кефірна дієта очистить організм від шлаків, вирішить проблему зайвої ваги і допоможе зрозуміти користь раціонального харчування..

Відомо, що в 70-80% випадків повнота пов`язана з нераціональним харчуванням. Люди повніють унаслідок того, що споживають стільки і такої їжі, калорійність якої перевищує енерговитрати організму.

Вони приймають дуже багато легкозасвоюваних вуглеводів, які у свою чергу, переходять в жир і порушують обмін речовин убік жіронакоплення. Кефір же містить мізерно малу кількість вуглеводів, у нього невелика калорійність і маса інших переваг, що перешкоджають наступаючій повноті.

Отже, перерахуємо достоїнства кефірної дієти : мала калорійність, низький рівень змісту вуглеводів, невелика кількість жирів і їх хороша засвоюваність, запобігає набряклості і виводить зайву рідину з організму, хороша засвоюваність білків кефіру, профілактика закрепів, поліпшення обміну речовин, нормалізація мікрофлори кишечника, профілактика стресів і поганого настрою.

Перший варіант

1,5 літри кефіру без цукру випивати в п’ять-шість прийомів через однакові проміжки часу.

Тривалість такої дієти — 3 дні.

Другий варіант

1,5 літра кефіру без цукру

0,5-1 кілограм солодких фруктів і овочів.

Кефір слід випивати в шість прийомів через однакові проміжки часу. Фрукти і овочі вживати за годину після прийому кефіру. Тривалість – 3 дні.

Третій варіант

Приблизна втрата ваги – 7 кг

Перші три дні кефір (1-1,5 літра) знежирений, в день; потім 3 дні яблука (1-1,5 кг) в день, наступні три дні – кефір.

Тривалість дієти – 9 днів.

Четвертий варіант

Можлива втрата ваги – 5 кг

Перший день — п`ять варених картоплин і півтора літри кефіру;

Другий день — 100 грамів вареної курки і півтора літри кефіру;

Третій день — 100 грамів відварного м`яса і півтора літри кефіру;

Четвертий день — 100 грамів вареної риби з кефіром;

П`ятий день — фрукти і овочі (окрім бананів і винограду) і півтора літри кефіру;

Шостий день — кефір;

Сьомий день — мінеральна вода.

Жирність кефіру не повинна перевищувати 2,5%. Втрата ваги при дотриманні дієти, кефіру, може скласти від 3 до 7 кг Дієту слід строго дотримувати – не вживати нічого окрім запропонованих продуктів.

За матеріалами: Панночка

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!