Главная Новости Досуг У сина Майкла Джексона знайшовся біологічний батько
commentss НОВОСТИ Все новости

У сина Майкла Джексона знайшовся біологічний батько

29 сентября 2010, 10:32
Поделитесь публикацией:
У сина Майкла Джексона знайшовся біологічний батько

Колишній охоронець співака Майкла Джексона стверджує, що саме він може бути батьком його меншого сина Принца Майкла ІІ, якого в родині кличуть Бланкіт.

29-річний майстер з бойових мистецтв Метт Фіддз розповів, що, на прохання Джексона, здавав сперму у 2001-му році. Тоді бажанням поп-короля було мати "атлетичну" дитину, каже він.

"Майкл ніколи сам не говорив мені, що Бланкіт — мій син, але він узяв мою сперму, а дитина — викапаний я", — каже Фіддз.

Чоловік стверджує, що 8-річний Бланкіт надзвичайно схожий на його меншу доньку. Крім того, хлопчик також захоплюється бойовими мистецтвами, пише "The Daily Mail".

Розмова про донорську сперму між Фіддзом та Джексоном зайшла тоді, коли співак дізнався про невдалі спроби охоронця та його жінки зачати дитину. Тоді Джексон запропонував сплатити за потрібне обстеження.

Співак запитав дозволу в подальшому використати сперму Фіддза, якщо із нею виявиться все гаразд.

Зі слів екс-охоронця, Джексон навіть пропонував йому за цю послугу 500 тисяч фунтів (близько 700 тисяч доларів). Втім, Фіддз, який на той момент і сам вже був заможною людиною, від винагороди відмовився.

Метт Фіддз вважає, що він міг стати батьком сина Джексона

"Він був мені другом, і я сказав, звісно, я допоможу. Не було жодних контрактів, жодних конфіденційних угод. Він був дуже вдячний та навіть зателефонував моїй мамі, аби запитати, чи вона не проти", — пригадує Фіддз.

Чоловік визнає, що не може бути до кінця впевнений, що хлопчик саме його син. Втім, у разі, якщо бабуся та опікун малого Кетрін Джексон помре, коли Бланкіт ще буде дитиною, Фіддз вимагатиме проведення ДНК тесту.

Якщо батьківство буде підтверджено, колишній охоронець має намір боротися за право бачитися із Бланкітом або навіть за опіку над ним. Наявність зі свого боку будь-які меркантильних інтересів чоловік відкидає.

У разі необхідності він планує об`єднати свої зусилля зі ймовірним батьком доньки Джексона Періс — Марком Лестером, який, на прохання артиста, також був донором сперми. Саме від нього Фіддес і дізнався про своє можливе батьківство.

Сина Майкла Джексона — Бланкіт Джексон з`явився на світ 21 лютого 2002-го року у Ла Меса, Каліфорнія. Хто була його матір — досі невідомо. У свідоцтві про народження хлопчика її ім`я не зазначено.

Фото: прінтскрін з сайту "Metro"

За матеріалами: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!