Главная Новости Досуг Виталій Кварцяний: "Мені багато людей говорять, що я завжди закидаю цікаві фрази, щоб потрапити у Футбольний вікенд"
commentss НОВОСТИ Все новости

Виталій Кварцяний: "Мені багато людей говорять, що я завжди закидаю цікаві фрази, щоб потрапити у Футбольний вікенд"

3 октября 2010, 08:54
Поделитесь публикацией:
Виталій Кварцяний: "Мені багато людей говорять, що я завжди закидаю цікаві фрази, щоб потрапити у Футбольний вікенд"

Предлагаем вашему вниманию интервью главного тренера Волыни Виталия Кварцяного после матча с Таврией (2:2).

"Сьогодні розмовлятиму українською, бо політичні справи напливають", — розпочав Кварцяний. (Тренер балатується у міську раду з партією Фронт змін, — авт.).

"Мені багато людей говорять, що я завжди закидаю цікаві фрази, щоб потрапити у Футбольний вікенд. Ні, я зовсім не хочу там з’являтись. Але у таких іграх, як сьогоднішня, важко мовчати", — пояснює коуч Волині.

"Про Таврію, хочу сказати, що вони сьогодні зовсім погано грали. Але їм пощастило. Арбітр судив не на нашу користь. Мене попереджали, що він має багато дітей і йому потрібно годувати сім’ю. Але ж ми теж люди щедрі і до того ж граємо вдома", — обурюється Кварцяний.

Зі слів тренера також стало зрозуміло, що Ващук не довго буде їсти волинський хліб. – "Ми з ним сьогодні серйозно поговоримо і я думаю, він все зрозуміє. Щодо інших гравців, то у них була самовіддача, але ж бачте, як склалася гра. Найкращим був Неділько. Вини у пропущених м’ячах у його діях я не бачив".

Свій політичний вибір Кварцяний пояснив дуже чітко: "Ну а куди ще йти? "Партія регіонів" – на Волині багато націоналістів не зрозуміють. БЮТ – з ними взагалі нема про що говорити. Тому берусь до радикальних змін з партією "Фронт змін".

Автор: Володимир Хом’як

По материалам: “Football.ua”



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!