Главная Новости Досуг Невдахи останнього туру Ліги Європи "Карпати" та "Металіст" виявили сильнішого в чемпіонаті України (ВІДЕО)
commentss НОВОСТИ Все новости

Невдахи останнього туру Ліги Європи "Карпати" та "Металіст" виявили сильнішого в чемпіонаті України (ВІДЕО)

4 октября 2010, 08:30
Поделитесь публикацией:
Невдахи останнього туру Ліги Європи "Карпати" та "Металіст" виявили сильнішого в чемпіонаті України (ВІДЕО)

Після четвергових матчів і рамках Ліги Європи обидва тренери внесли невеличкі корективи у свої стартові склади. Зокрема у львів’ян були відсутні Тлумак та Зеньов, у харків’ян – Валяєв. Тож вперше з капітанською пов’язкою вивів команду на поле Артем Федецький. Обидві команди обережно почали гру. Атаки господарів часто завершувались навісними передачами, проте Дишленковіч на виходах діяв впевнено. Зрештою, і після удару в рамку воріт Кожанова воротар "Металіста" також ловить м’яч.

Харків’яни ж виконали декілька кутових, але захисники "Карпат" діяли надійно. Боротьба у матчі принципових суперників часто проходила надто жорстко. У підсумку через травму довелось на кареті швидкої допомоги залишити поле Самсону Годвіну. Едмару також дісталося "на горіхи", але згодом бразилець підключився до атаки і заробив штрафний. Проте досвідчений Воробей пробив над поперечиною. Міг відзначитись і Кузнецов, але не встиг замкнути флангову передачу Кополовця. Команди почали швидко переходити від оборони до атаки і після пасу Воробея наважився на удар Олійник і вже Руденко кулаками парирував небезпечний удар суперника. Часто воротар "зелено-білих" зривав атаки металістів, впевнено діючи на виходах.

Викликала пожвавлення на трибунах швидкісна атака "Карпат", яка завершилась пасом Кожанова на вихід Кополовцю до штрафного, але в Михайла удар не вийшов і м’яч пролетів поруч з рамкою воріт. Не вдалося вразити ціль і Кузнецову та Голодюку, які у падінні головою замикали кутові удари — Дишленковіч у кидку ліквідував загрози.

Другий тайм активніше почали гості і реальну нагоду змінити нулі на табло втратив Денис Олійник, який пробив з лінії воротарського вище воріт. А згодом м’яч після удару Воробея, який вийшов на побачення з Руденком, таки влетів у сітку воріт львів’ян але боковий арбітр зафіксував положення поза грою. Тут же карпатівці, як це часто буває у футболі, могли також відзначитись, але капітан "Металіста" Обрадовіч встиг перехопити передачу на Кузнецова.

Напруга біля воріт "Карпат" зросла коли після удару низом Бордіяна м’яч прошмигнув впритул з дальньою стійкою. А наступну гольову атаку "Металіста" розпочав Тайсон, який здійснив рейд лівим краєм і пробив по воротах. Руденко відбив м’яч який після удару Олійника та серії рикошетів влучив у сітку. До речі, Олійник на цьому стадіоні і раніше часто забивав "Карпатам", виступаючи за інші команди.

Тут же Кузнецов вкотре вийшов на ударну позицію, але воротар заблокував удар нападника. А після удару сходу Фкдецького м’яч влучив у штангу і відскочив у поле. Натомість після пасу Гудими на вихід Кузнецову Дишленкович знову на мить випередив суперника і заволодів м’ячем. Заключні хвилини гри пройшли в безперервних атаках "Карпат", одну з яких дальнім ударом намагався завершити Кополовець і воротар вкотре рятує ворота, перевівши м’яч на кутовий. У підсумку "Металіст" зумів у матчів сусідів по турнірній таблиці вивезти зі Львова три пункти, вкотре довівши що у цьому сезоні на чужих полях грає краще, ніж вдома.

 "Карпаты" — "Металлист" — 0:1

Львов. Стадион "Украина"

"Карпаты": Руденко, Федецкий, Чечер, Авелар, Годвин (Мартынюк, 26), Кожанов (Гудыма, 77), Кополовец, Тубич, Голодюк, Гурули (Г.Баранец, 66), Кузнецов

"Металлист": Дишленкович, Гуйе, Романчук, Вильягра, Фининьо (Кайта, 88), Олейник (Пшеничных, 78), Обрадович, Шелаев, Тайсон, Эдмар, Воробей (Бордиян, 68)

Арбитр: Владимир Сиренко (Симферополь)

Олейник (73)

Кополовец (26), Гурули (59), Голодюк (92) — Шелаев (45), Фининьо (65), Олейник (77), Дишленкович (89), Обрадович (92), Тайсон (94)

Удары (в створ): 10 (6) — 10 (3).

Угловые: 5 — 4.

Офсайды: 3 — 3.

Зрителей: 15.200

Оценка поля: 5

Честная игра: 7,000 — 6,250.

Автор: Юрій НАЗАРКЕВИЧ

По материалам: “Sport.ua”



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!