Главная Новости Досуг УЄФА визначило календар фінальної частини чемпіонату Євро-2012
commentss НОВОСТИ Все новости

УЄФА визначило календар фінальної частини чемпіонату Євро-2012

4 октября 2010, 22:18
Поделитесь публикацией:
УЄФА визначило календар фінальної частини чемпіонату Євро-2012

Згідно затвердженого календаря фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, 15 матчів відбудеться в Польщі, 16 – в Україні. Проведення фінального матчу на НСК "Олімпійський у Києві, згідно календарем, визначено на 1 липня 2012 року.

Таке рішення було прийняте сьогодні на засіданні Виконавчого комітету УЄФА, який відбувся під головуванням президента Європейського Союзу Мішеля Платіні в столиці Білорусі Мінську. Одне з ключових питань порядку денного — визначення Календаря чемпіонату, матчі якого проходитимуть з 8 червня по 1 липня 2012 року у восьми містах – українських Києві, Донецьку, Львові й Харкові та польських Варшаві, Вроцлаві, Гданську і Познані.

Календарем визначено, що півфінальні матчі чемпіонату відбудуться в Варшаві (28 червня) і Донецьку (27 червня). Чотири чвертьфінальні розподілено також за паритетним принципом: два в Україні (Києві і Донецьку), два в Польщі (Варшаві і Гданську).

Євро-2012 стане останнім чемпіонатом Європи, на вирішальній стадії якого змагатимуться 16 команд. На Євро-2016, яке відбудеться на стадіонах Франції, путівки на фінал отримають вже 24 учасники.

Нагадаємо, Віце-прем’єр-міністр України з питань Євро-2012 Борис Колесніков нещодавно заявив, що матчі Євро-2012 будуть розподілені за паритетним принципом.

По материалам: “Sport.ua”



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!