Главная Новости Досуг Найкраще вбрані знаменитості на думку Vanity Fair (рейтинг)
commentss НОВОСТИ Все новости

Найкраще вбрані знаменитості на думку Vanity Fair (рейтинг)

6 октября 2010, 10:02
Поделитесь публикацией:
Найкраще вбрані знаменитості на думку Vanity Fair (рейтинг)

 До рейтингу найліпше вбраних знаменитостей від модного видання Vanity Fair потрапили актриси Діана Крюгер та Кері Малліган, кронпринцеса Данії, перші леді США та Франції та дизайнер Джон Гальяно, який несподівано поступився співачці Lady Gaga.

Визначним критерієм під час створення цього списку стали не модні тренди, а наявність індивідуального смаку та хист до вишуканого самовираження в одязі, пише Vanity Fair.

Найкраще вдягненою жінкою планети стала Тетяна Санто Домінго — багата латиноамериканська спадкоємиця та подруга старшого сина принцеси Монако Кароліни Андреа Казірагі. Найулюбленішим своїм вбранням 26-річна красуня назвала вінтажну сукню, привезену з Ібіци.


Тетяна Санто Домінго (праворуч). Фото з fashionistasworld.blogspot.com

Що ж до коштовностей, то кращою своєю прикрасою Тетяна називає "500-річну каблучку з королівства Маджапахіт, яку мені подарував мій хрещений".

Своєю іконою стилю Санто Домінго вважає музу Ів Сен Лорана Лулу де Фалез. Своє місце проживання модниця, яка опікується організаціями La Fondation Motrice, що допомагає хворим на церебральний параліч, та OrphanAid Africa, визначила як "ніде".

Акторка Діана Крюгер, яка посіла друге місце, улюбленим своїм одягом називає "будь-що від Chanel", а взуттям — "коричнево-кремові півчобітки від Ralph Lauren". Найбільш вдалою серед своїх покупок 2010-го року Діана назвала темно-синій шовковий комбінезон від Lanvin. Серед ароматів зірка "Трої" надає перевагу Beauty Calvin Klein.


Діана Крюгер. Фото з Вікіпедії

"Вінтажна пара сережок від Fred Leighton, яку мені подарували з дуже особливої нагоди", — відповіла Діана на запитання про улюблені прикраси.

Своїми ж модними кумирами Крюгер вважає актрис Ромі Шнайдер, Катрін Денев та Кейт Бланшетт.

На третій сходинці знаходиться актриса Кері Малліган, якій до вподоби вбрання від Lanvin, Vionett та Prada. Старий свій одяг зірка стрічки "Гордість та упередження" віддає благодійній організації Oxfam.

Серед яскравих публічних появ Малліган видання пригадує її вихід у скромній мереживній сукні від Miu Miu на церемонії Costume Institute gala та у червоній від Lanvin на Directors Guild of America Awards.

Четверте місце віддано майбутній королеві Данії, кронпринцесі Марії. "Гідна короля" 38-річна Марія надає перевагу таким модним брендам, як Hermès, Prada, Burberry та Chanel.

Її високість є матір`ю двох дітлахів та опікується фондом з боротьби із домашнім насильством, а також співпрацює із Danish Cancer Society.

На п`ятій сходинці опинилася нью-йоркська художниця Хоуп Атертон, чиїм найліпшим вбранням, за її словами, є чорний шовковий плащ, знайдений на сімейному горищі. Що ж до взуття, художниця найбільше полюбляє криваво-червоні чобітки на підборах від Alexander McQueen, а з запахів надає перевагу амбровій олії.



Хоуп Атертон. Фото WSJ

Улюблену прикрасу Атертон описала так: "Каблучка, зроблена для мене з жираф`ячого зубу, вправленого у рожеве золото". Своєю ж іконою стилю художниця називає свою "любу-любу тітоньку Руті".

Американська перша леді Мішель Обама до першої п`ятірки найкраще вбраних не увійшла, втім гідне шосте місце посіла. Їй до вподоби яскраві кольори та принти, вона любить етнічних індійських дизайнерів. Завдяки їй знов увійшли в моду кардигани, туфлі на тонких невисоких підборах та високі зачіски.

Продюсерка з Нью-Йорку Венді Мердок, яка найбільше любить свій кремовий жакет від JMary, одержала сьоме місце. Своїм відкриттям 2010-го року Мердок називає "нову хвилю" нью-йоркських дизайнерів.

На восьмій сходинці опинилася інша перша леді, на цей раз Франції. Карла Бруні-Саркозі полюбляє вбрання від Dior, Yves Saint Laurent, джинси, туфлі на низьких підборах та акустичну гітару.

Дев`яте місце посіла дружина британського прем`єр-міністра Саманта Камерон, яку часто бачать у Phillip Lim, Erdem. Серед її парадних аксесуарів — брошки та ланцюжки з кулонами, серед повсякденних — тенісні туфлі й дитячий візочок.

Завершує ж десятку режисерка та письменниця Нора Ефрон. Найулюбленішою зі своїх речей вона називає чорний светр від Сhanel, найкращою прикрасою — сережки із перлами від Cathy Waterman, а найвдалішою цьогорічною покупкою — пару дуже вузьких чорних штанів від Issey Miyake.


Нора Ефрон. Фото з gourmet.com

До списку найкраще вбраних потрапив також щойно одружений із Пенелопою Крус актор Хав`єр Бардем. Яку б роль йому не доводилося грати — "я досліджуватиму стиль персонажа. Я вдягатимусь (як він) та ходитиму по вулицях у цьому", — каже актор, що держав одинадцяте місце.

Дванадцята сходинка належить режисерові Мартіну Скорсезе, що любить Armani та Joseph Abboud, й говорить про себе: "Навчився жити з недосконалостями".

Актор Алек Болдуін, що вважає своїм модним кумиром Джеймса Бонда, опинився на вісімнадцятій сходинці.

Епатажна співачка Lady GaGa окупувала двадцять шосту сходинку. Її улюблені бренди — Armani, Philip Treacy, Alexander McQueen, Marc Jacobs, Prada та Calvin Klein. Аксесуари ж зірки видання описало так: "Усе, що завгодно, від розп`яття до кухонної раковини".

Дивно, але лише двадцять дев`ятої сходинки зміг дістатися фешн-дизайнер Джон Гальяно, й аж сорок четвертої — футболіст Девід Бекхем, чиїм найулюбленішим вбранням є джинси від Dior.

За матеріалами: Українська правда_Життя

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!