Главная Новости Досуг Деніел Редкліфф та Елтон Джон закликають підтримати геїв
commentss НОВОСТИ Все новости

Деніел Редкліфф та Елтон Джон закликають підтримати геїв

7 октября 2010, 10:17
Поделитесь публикацией:
Деніел Редкліфф та Елтон Джон закликають підтримати геїв

Відомі артисти Рікі Мартін та Елтон Джон виступили на підтримку нового проекту "Не байдуже", започаткованого фондом захисту прав геїв та лесбійок "True Colours Fund".

Метою проекту є привернути увагу суспільства до численних злочинів на ґрунті ненависті, які кояться щодня відносно людей із нетрадиційною орієнтацією, повідомляє "Just Jared".

"Щоразу, коли я чую про злочин на ґрунті ненависті, я шокований та засмучений", — каже сер Елтон Джон у відео зверненні, текст якого наводить сайт "Towleroad.com".

"Один з таких актів насильства та залякування відбувається приблизно щогодини кожен день", — веде далі Мартін, який нещодавно офіційно визнав себе геєм.

Мартін та Джон відверто заявляють про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію

У проекті також бере участь комедійна актриса Ванда Сакс, відома за стрічками "Еван всемогутній" та "Моя суперколишня".

"Уявіть собі, що ви йдете вулицею й гадаєте, чи це той день, коли вас відлупцюють або навіть вб`ють лише за те, ким ви є", — говорить вона.

Засновницею ж самого фонду "True Colours Fund" є американська співачка Сінді Лаупер.

Публічно закликав до толерантності й юний актор Деніел Редкліфф, який співпрацює із організацією "The Trevor Project", що надає психологічну допомогу людям із нетрадиційною сексуальною орієнтацією.

"На нас лежить відповідальність бути кращими стосовно одне одного, й приймати відмінності одне одного, незалежно від сексуальної орієнтації, статевої ідентичності, раси, здібностей або релігії, й ставати на захист того, над ким знущаються", — сказав Редкліфф.

Редкліфф став на підтримку геїв

"Якщо друг почувається пригніченим або каже, що замислюється про те, аби вкоротити собі віку, ми маємо поставитися до цього серйозно й допомогти", — закликав "Гаррі Поттер".

Приводом для такого звернення Редкліффа стали дві трагедії, які днями сколихнули Сполучені Штати, повідомляє "MTV".

18-річний студент Тайлер Клементі кинувся з мосту після того, як його товариш по кімнаті виклав у інтернет відео його інтимної зустрічі із чоловіком. А 13-річний Сет Волш повісився, не витримавши кпинів з приводу своєї сексуальної орієнтації.

Фото "АР", "Reuters" та "АР"
За матеріалами: ТАБЛОID

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!