Главная Новости Досуг Чоловік Кортні Кокс замінив її акторкою з «Білявки в шоколаді»
commentss НОВОСТИ Все новости

Чоловік Кортні Кокс замінив її акторкою з «Білявки в шоколаді»

14 октября 2010, 12:05
Поделитесь публикацией:
Чоловік Кортні Кокс замінив її акторкою з «Білявки в шоколаді»

Актор Девід Аркетт виявився неабияким балакуном. Щойно вони з дружиною, зіркою серіалу "Друзі" Кортні Кокс, оголосили про своє розлучення, чолов`яга заходився розповідати пікантні подробиці їхнього особистого життя.

Під час популярного американського радіошоу Говарда Стерна Аркетт повідомив широкий загал про те, що вони із Кортні не займалися сексом 4 місяці.

Крім того, актор відверто розповів про свою нову коханку, пише "TMZ".

Ініціатором розлучення, зі слів Девіда, стала саме Кортні. Якраз на 11-ту річницю їхнього весілля вона заявила чоловікові, що "втомилася бути йому матусею".

Аркетт запевнив, що й досі кохає свою жінку, й що вона "одна з найдивовижніших людей на планеті". Він не полишає сподівань, що їм із Кортні таки вдасться все владнати, та вони знову будуть разом.

Втім, напевне, про всяк випадок, актор вже підібрав собі нову пасію. Його 28-річна "ціпонька" Жасмін Волтс вже потрапляла на шпальти світових таблоїдів, проте не завдяки своїм епізодичним ролям у стрічках "Білявка в шоколаді" та "Погані хлопці 2".

Девід Аркетт знайшов заміну Кортні Кокс

Під час однієї з вечірок темпераментна дівчина начебто зацідила в обличчя самій Ліндсей Лохан, повідомляє "The Daily News".

Заява Аркетта, що вони із нею займалися сексом "раз... може, два", Жасмін геть не сподобалась.

"Двічі! От дупа!", — обурювалась дівчина в колі друзів, наполягаючи, що кохалися вони із Девідом значно більше.

Пізніше, вочевидь, дещо охоловши після свого "виступу", Аркетт заходився писати в своєму мікроблозі Twitter.

"Це процес випробувань та помилок. Я пішов учора на шоу Говарда Стерна, аби виявити прозорість та чесність відносно того, що я нині переживаю", — написав актор.

"Але під час цього я розповів надто багато... Це нормально для мене бути чесним щодо моїх власних почуттів, проте, озирнувшись назад, деяка інформація, яку я надав, зачіпає інших, і за це я вибачаюся і мені соромно", — зазначив Аркетт.

Нагадаємо, днями Кортні Кокс та Девід Аркетт оголосили про своє розлучення. У своєму зверненні актори зазначили, що вони лишаються кращими друзями та продовжують любити одне одного.

Фото "АР"

За матеріалами: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!