Главная Новости Досуг Співачки "VГуби" спробували себе в ролі ді-джеїв, але безуспішно
commentss НОВОСТИ Все новости

Співачки "VГуби" спробували себе в ролі ді-джеїв, але безуспішно

6 октября 2009, 14:17
Поделитесь публикацией:
Співачки "VГуби" спробували себе в ролі ді-джеїв, але безуспішно

Дівочий дует не проти позмагатися зі своїми колегами в ді-джейській майстерності.

У клубі Heaven відбувся "Зоряний DJBattle" за участі відомого стиліста Руслана Захарченка й дуету "VГубы". Сексапільні дівчата довго готувалися до змагання й навіть брали уроки у професійного ді-джея. Сет дуету "VГубы" припав до душі клаберам і журі, але досвід переміг. Руслан Захарченко був визнаний кращим.

– Ми продемонстрували клубній публіці сет, у який включили наші улюблені хіти. Публіка прийняла нас палко, підтримувала – їм сподобалося те, що ми робили, – розповіли співачки. – Гадаємо, що перемога дісталася Русланові Захарченку, найімовірніше, через його групу підтримки, що складалася з друзів і знайомих. Ми готувалися до цієї битви досить довго, займалися з професійним ді-джеєм і, скажемо відверто, багато досягли в цьому музичному напрямі й не маємо наміру зупинятися. Думаємо, що наступний наш ді-джейський поєдинок буде проти дуету Nikita, який переміг у іншому ді-джейському конкурсі.

Можливо, незабаром у одному з клубів усе-таки пройде ді-джейська битва між двома сексапільними дуетами. Напевно, цей захід збере неймовірну кількість шанувальників жіночої краси.

Автор: Аліса Александрова

По материалам: Glamurchik.com.ua

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!