Главная Новости Досуг Бред Пітт таємно зустрівся зі своєю «колишньою» Дженіфер Аністон, щоб пожалітися їй на Анджеліну Джолі (ФОТО)
commentss НОВОСТИ Все новости

Бред Пітт таємно зустрівся зі своєю «колишньою» Дженіфер Аністон, щоб пожалітися їй на Анджеліну Джолі (ФОТО)

7 октября 2009, 10:28
Поделитесь публикацией:
Бред Пітт таємно зустрівся зі своєю «колишньою» Дженіфер Аністон, щоб пожалітися їй на Анджеліну Джолі (ФОТО)

Відносини Бреда Пітта і красуні Анджеліни Джолі переживають не кращі часи – стало відомо, що актор таємно зустрічається із Дженіфер Аністон.

Колишня пара, що розлучилася у 2005 році після п’яти років шлюбу, зустрілася у Нью-йоркському готелі в номері Бреда Піта. Відомо, що актор ділився із Аністон проблемами у їхньому з Джолі житті.

Дженіфер перебувала в номері Бреда лічені хвилини після того, коли той почав жалітися на Анджеліну. Як пише журнал Grazia: "Пітт скинув свій емоційний багаж на колишню дружину, що також поводила себе не надто вірно у їхніх стосунках."

Вислухавши Піта, Аністон сказала йому, що не хоче брати участь у їхньому розриві з Джолі та назвала його егоїстом, що думає лише про себе.

До цієї події, Бред Пітт заявив Анжеліні, що не бажає більше всиновлювати дітей. Це сталося після того, як його дружина просто таки закохалася у трьохрічну дівчинку, яку побачила у дитячому будинку.


Анджеліна Джолі


Автор: Адам

По материалам: Showbizspy

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!