Главная Новости Досуг Місячний гороскоп на четвер: час приймати рішення і сказати, зрештою, про свої емоції
commentss НОВОСТИ Все новости

Місячний гороскоп на четвер: час приймати рішення і сказати, зрештою, про свої емоції

21 октября 2009, 13:10
Поделитесь публикацией:
Місячний гороскоп на четвер: час приймати рішення і сказати, зрештою, про свої емоції

Місячний гороскоп від астролога міжнародної категорії Олени Осипенко та її учня і чоловіка Юрія.

22 жовтня 2009, Четвер

4-й день місяця.

З 12:32 5-й день місяця.

Місяць у Стрільці.

6-й день сонця.

Першу половину дня триває 4-ий місячний день, а з 12:32 починається 5-ий день Місяця.

Це період концентрації на задуманому, планування кардинальних змін у житті, день прийняття рішень, коли енергія Місяця сприяє здійсненню задуманого. Можна і потрібно активно виявляти свої емоції і почуття.

У цей час завдяки внутрішньому голосу, розуму й інтуїції можна істотно розширити свої володіння.

Це день нових перспектив і можливостей, як в особистому житті, так і в соціальному. Усе розпочате має знайти свою завершеність. Це також творчий день, у який прекрасно засвоюються знання.

Досить добре засвоюються всі солі, вітаміни і корисні складові тих продуктів, які ви вживаєте в їжу. За основу харчування оберіть молоко і сир; несприятлива тваринна їжа.

Місяць у Стрільці — стихія Вогню.

У поведінці зростає оптимізм, життєрадісність, щедрість, доброзичливість, прагнення до заступництва, а також бажання пофілософствувати, розширити свій світогляд або куди-небудь з`їздити.

Рекомендується: подорожувати, ходити на екскурсії, усіляко розширювати свій світогляд, знайомитися з культурами закордонних країн, обговорювати філософські проблеми.

Ефективне навчання і викладання. Час сприяє вирішенню юридичних проблем, початку судового розгляду, подачі рапортів, заяв, а також початку співробітництва з закордонними фірмами.

Перспективні всі заняття, пов`язані з тваринами, спортом (особливо кінним), дресируванням собак. Сприятливий час для лікування хвороб легенів, ефективні всі дихальні практики.

Не рекомендується: хірургічне втручання в області стегон, тазової області, сідничного нерва, крижової та стегнової кісти. Невідповідний час для будівництва, грабарств, занять, пов`язаних з обробкою каменю.

За сонячною енергетикою - це день споріднення, встановлення родинних зв`язків (не тільки з родичами, але й з людьми близькими за духом).

Корисний відпочинок і розслаблення, очисні процедури, обмивання прохолодною водою, терапевтичні процедури, але не хірургія.

Можна займатися очищенням енергетичних каналів, крові. День пов`язаний зі зміцненням здоров`я і зціленням.

Сприятливі сексуальні стосунки. Не можна піддаватися злу, брехати, красти виявляти нахабність, підступність, боягузтво, лаятися і підвищувати голос.

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!