Главная Новости Досуг Чим займаються «татусеві дочки» у вільний час
commentss НОВОСТИ Все новости

Чим займаються «татусеві дочки» у вільний час

22 октября 2009, 09:35
Поделитесь публикацией:
Чим займаються «татусеві дочки» у вільний час

Незважаючи на щільний графік зйомок, актриси встигають займатися улюбленими справами.

"Татусеві дочки" – дівчата різносторонні, в кожної з них є своє захоплення або хобі, якому актриси віддають кожну вільну хвилину. Так, Настя Сиваєва (у серіалі Даша) посилено займається англійською мовою, намагаючись досконало її вивчити.

– Я давно хотіла серйозно зайнятися англійською, але все не виходило. Зараз же я можу виділити на це час, – розповідає актриса.

Ліза Арзамасова (Галина Сергіївна) серйозно захопилася фотографією. Дівчина може годинами гуляти містом, знімаючи гарні краєвиди або людей. Красуня Мирослава Карпович (Маша) захоплена музикою, вона займається не лише з педагогом, але й самостійно.

– Мені дуже подобається фортепіано. Правда, встигаю займатися лише пізно ввечері. В мене є електронне піаніно, що дуже зручно. Я підключаю навушники й можу грати хоч до ранку, незважаючи на те, що всі навколо сплять. Настрій грати є завжди, тільки іноді бракує часу.

Даша Мельникова (Женя) намагається якнайбільше часу присвячувати навчанню: актриса займається у Вищому театральному училищі імені Щепкіна. Найменшенька "сестричка", Катя Старшова (Пуговка), у вихідні займається в Центрі естетики та краси "Катюша", а також у балеті на льоду "Алеко".

Автор: Анфіса Злотна

По материалам: Glamurchik.com.ua

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!