Главная Новости Досуг Гороскоп на суботу: не плануйте нічого важливого, насолоджуйтесь життям
commentss НОВОСТИ Все новости

Гороскоп на суботу: не плануйте нічого важливого, насолоджуйтесь життям

23 октября 2009, 10:09
Поделитесь публикацией:
Гороскоп на суботу: не плануйте нічого важливого, насолоджуйтесь життям

Місячний гороскоп від астролога міжнародної категорії Олени Осипенко та її учня і чоловіка Юрія.

24 жовтня 2009, Субота

6-й день місяця.

З 13:57 7-й день місяця.

Місяць у Козерозі.

8-й день сонця.

Місяць у Королівському градусі з 05:37 до 07:37.

Місяць у Руйнівному градусі з 21:46 до 23:46.

Продовжується 6-ий місячний день, а з 13:57 починається 7-ий день Місяця.

Період, коли слова здобувають найвищу силу і значимість — усе сказане може реалізуватися. Уся оточуюча природа дуже чуйно відгукується на кожне слово, навіть випадково зронене.

Особливо небезпечно у цей день брехати — неправда дуже скоро відкриється. Але у цей день збудуться і всі благі побажання. Ваша молитва швидко буде почута. Обіцянки, дані в цей день, накладають на людину незримий, але твердий обов`язок з їх виконання.

Це найкращий день для рятування від непотрібної інформації, слів-паразитів. День, вдалий для пошуку пригод і чогось нового, родзинки у житті.

У цей день сприятливі справи, де потрібні точність виконання та майстерність, уміння працювати руками. Дітям бажано давати посильні заняття для розвитку пальців. Більше співайте, читайте уголос вірші, спілкуйтеся зі світом прекрасного за допомогою рук і слова.

Місяць у Козерозі — стихія Землі.

Збільшується самоконтроль, обережність, честолюбство, терпіння, консерватизм, відповідальність, організованість. З`являється холодність або скнарість у прояві емоцій, іноді бажання усамітнитися.

Рекомендується: планування і початок тривалої, завзятої роботи, дотримання трудової дисципліни.

У цей період можна зробити те, що давно відкладалося. Період сприятливий для спілкування з впливовими людьми старшого покоління, для будівництва, роботи з каменем, купівлі-продажу нерухомості, земельних ділянок.

Якщо болять коліна, рекомендується поставити на них компреси. Ефективне лікування виразок, гастритів та інших захворювань шлунка.

Не рекомендується: хірургічне втручання в області колін, сухожиль. Сімейне торжество в цей період може не вдатися — його учасники виявляться емоційно скутими.

Невідповідний час для працевлаштування на роботу, звернення до начальства, органів влади, для отримання грошових дотацій, кредитів, позичок. Уникайте сильного навантаження на коліна. Лікування, видалення і протезування зубів відкладіть на інший період.

За сонячною енергетикою — цей день пов`язаний з контактами, новими знайомствами, переходом у нову якість, авантюрами та початком нових справ. Не починайте подорожей, судових процесів або операцій з нерухомістю.

Плани реалізуються з точністю до навпаки. День одкровення, очищення, лазні, косметичних процедур. Гарний для стрижки нігтів та волосся, рятування від мозолей.

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!