Главная Новости Досуг Модний журнал Brigitte відмовляється від послуг моделей і зніматиме звичайних жінок
commentss НОВОСТИ Все новости

Модний журнал Brigitte відмовляється від послуг моделей і зніматиме звичайних жінок

27 октября 2009, 09:53
Поделитесь публикацией:
Модний журнал Brigitte відмовляється від послуг моделей і зніматиме звичайних жінок

Найтиражніший німецький журнал для жінок Brigitte називає це "революцією". Відтепер надзвичайно худорлявих моделей більше не буде на сторінках глянцевого видання. Але це ще не все…

"Від 2010 року ми більше не працюватимемо з професійними моделями", — заявив шеф-редактор Brigitte в Гамбурзі Андреас Леберт. Замість них моду й косметику рекламуватимуть звичайні жінки.

Найпопулярніший, за власними оцінками, німецький журнал для жінок хоче подати сигнал проти анорексії – хворобливого схуднення. Brigitte закликає своїх читачок спробувати себе в ролі фотомоделі. "Ми показуватимемо жінок, які мають ідентичність – 18-річну абітурієнтку, голову правління концерну, музиканта чи футболістку", — каже Леберт.

Луїза фон Мінквіц, власниця фотомодельного агентства в Мюнхені та Гамбурзі, скептично ставиться до ініціативи Brigitte. В інтерв’ю агентству "Асошиейтед прес" вона сказала, що сумнівається в успіху спроби замінити професійних манекенниць на любителів. "Жінки хочуть бачити речі на красивих, естетичних людях", — каже Мінквіц. Вона вважає, що ідея Brigitte – лише піар-хід, а згодом журнал повернеться до професійних моделей, які однак, не будуть занадто худорлявими.

Шеф-редактор Лебер це заперечує. "Не варто сприймати це як оголошення війни професії фотомоделі та всій галузі", — каже він.

На тлі зменшення тиражу жіночих журналів в останні 20 років він стверджує, що рішення відмовитися від професійних моделей не є заощадженням: "Любителі отримуватимуть схожі гонорари, як і профі".

По материалам: Likar.info

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!