Главная Новости Досуг ФК "Шахтар" побудує у Львові спортивну школу світового рівня
commentss НОВОСТИ Все новости

ФК "Шахтар" побудує у Львові спортивну школу світового рівня

4 ноября 2009, 09:49
Поделитесь публикацией:
ФК "Шахтар" побудує у Львові спортивну школу світового рівня

Департамент "Євро 2012" Львівської міської ради, відповідно до угоди про наміри, шукає для ФК "Шахтар" відповідну ділянку, яку ФК придбає або візьме в оренду під будівництво спортивну школу світового рівня. Інформація, поширена у ЗМІ, що Львівська міська рада зобов’язалася передати у власність ФК "Шахтар" ділянку для будівництва цієї школи, не відповідає дійсності, — повідомив директор департаменту "Євро 2012" Львівської міської ради Олег Засадний.

Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі Львівської міської ради, місто від такої співпраці отримує не лише важливий соціальний проект, але й інвестора.

"Ми розуміємо, що це нетипова ситуація, коли клуб з іншого міста будує спортивну школу в іншому кінці країни. Однак, якби ФК "Карпати" збудував потужну футбольну школу вже раніше, не думаю, що будь-який інший клуб розглядав би можливість свого входження до Львова. Натомість, на місці колишніх спортивних майданчиків біля стадіону "Україна" ми маємо базар. Якщо будь-хто з місцевих клубів вирішить зробити подібну інвестицію ми їм всіляко сприятимемо. Так, як зробили це стосовно стадіонів, передавши "Карпатам" стадіон "Україна" за символічну одну гривню в довготривалу оренду і ФК "Львову" стадіон "Сокіл" на аналогічних умовах. Кращих умов для функціонування і розвитку футбольних клубів придумати важко. Тепер справа за ними", — додав Олег Засадний.

По материалам:  "turnir.com.ua"



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!