Главная Новости Досуг Німеччина заборонила продаж альбому "Rammstein" тим кому до 18 років
commentss НОВОСТИ Все новости

Німеччина заборонила продаж альбому "Rammstein" тим кому до 18 років

11 ноября 2009, 11:19
Поделитесь публикацией:
Німеччина заборонила продаж альбому "Rammstein" тим кому до 18 років

Влада Німеччини заборонила відкритий продаж нового альбому гурту "Rammstein", повідомляє "Reuters".

На думку державного комітету, який вивчає вплив аудіовізуальної інформації на молодь, обкладинка платівки "Liebe ist Fur Alle Da" має садо-мазохістський сюжет.

Так, на фото, яке використали для оформлення альбому зображені учасники "Rammstein". Всі вони стоять навколо столу, на якому лежить оголена жінка. А вокаліст колективу Тілль Ліндеманн тримає піднесену сокиру для нарізання м`яса.

На думку експертів таке зображення може негативно вплинути на юних фанів колективу. Тож, комітет постановив, що починаючи з середи 11-го листопада, диск "Liebe ist Fur Alle Da" мають прибрати з полиць магазинів.

Однак при цьому нове творіння "Rammstein" все одно можна буде купити. Відтепер, придбати скандальну платівку німецького гурту зможе лише повнолітній у якого будуть з собою документи, що підтверджують його вік.

Скандальна обкладинка гурту "Rammstein"

Окрім платівки експертам не сподобалась і композиція "Ich tue Dir weh". Зокрема, членів комісії обурив текст пісні. Тож, тепер гурт немає права публічно виконувати цю композицію.

Наразі гурт "Rammstein" не коментує рішення комісії. Натомість власники музичних магазинів впевнені, що платівка "Liebe ist Fur Alle Da" стане хітом продажів.

"Цей альбом буде продаватися навіть краще, ніж раніше. Ми не прибрали його зі сховищ. Починаючи з середи, ми будемо продавати його під прилавком, і вимагатимемо від клієнтів посвідчення, що підтверджують їхній вік. Все це означає, що 18-річні будуть купувати альбом на прохання своїх молодших сестер", — зазначив один з продавців музичної крамниці.

Реліз платівки "Liebe ist Fur Alle Da" відбувся у жовтні цього року. Це є шостий альбом "Rammstein" за всю історію колективу.

Фото: steinar.ru

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!