Главная Новости Досуг «Міс Україна-2009» готує м’язи для конкурсу талантів
commentss НОВОСТИ Все новости

«Міс Україна-2009» готує м’язи для конкурсу талантів

12 ноября 2009, 08:58
Поделитесь публикацией:
«Міс Україна-2009» готує м’язи для конкурсу талантів

"Міс Україна-2009" Євгенія Тульчевська за останні дні побувала у кількох країнах. Дівчина не припиняє думати про фінал конкурсу краси "Міс Світу" і заспокоює себе за допомогою гардеробу.

"Я трошки хвилююся перед конкурсом, але сукні додають мені впевненості. Особливо жовта. Маки на ній точно викличуть у журі захват!" — сказала Женя "Бліку".

Нагадаємо створенням гардеробу для міски займалася дизайнер Катерина Шаховська.

У понеділок Тульчевська взяла участь у великому аукціоні в Лондоні. Там лот 19-річної українки пішов з молотка за 215 фунтів.

Про це "Сегодня" розповів почесний президент Нацкомітету "Міс Україна" Сергій Матяш.

Як повідомляється, в цілому організатори аукціону зібрали 278 тисяч фунтів стерлінгів. А у перервах Тульчевська красувалася у білій сукні та знайомилася з іншими конкурсантками.

Вже у вівторок всі міски перелетіли в Абу-Дабі, що в Об‘єднаних Арабських еміратах. Там дівчата взяли участь у модному показі.

А в середу претендентки на корону "Міс Світу" приземлилися вже у столиці Південно-Африканської Республіки Йоганнесбурзі. Саме там протягом місяця дамочки будуть готуватися до фіналу конкурсу краси.

Зокрема, передбачається 120 конкурсанток у конкурсі талантів. Та таємницю свого таланта Тульчевська відмовилася видати навідріз.

"Я про свій талант ще нікому не говорила. Можу лише сказати, що він вимагатиме чимало фізичних сил", — інтригувала міска.

Нагадаємо фінал "Міс Світу" відбудеться 12-го грудня у столиці ПАР.

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!