Главная Новости Досуг Демі Мур відчайдушно заперечує фотошоп (ФОТО)
commentss НОВОСТИ Все новости

Демі Мур відчайдушно заперечує фотошоп (ФОТО)

24 ноября 2009, 14:26
Поделитесь публикацией:
Демі Мур відчайдушно заперечує фотошоп (ФОТО)

Відома голлівудська акторка заперечує, що її фігура на знімку в журналі була вдосконалена за допомогою графічного редактора.

Демі Мур, 46-річна кінодіва, не змогла промовчати у скандалі довкола власної фотографії на обкладинці глянсового журналу W. Невдалий ракурс і драпірування на стегнах Демі викликали у читачів припущення, що фігуру акторки значно підкоректували у фоторедакторі.

Відомий фотограф Ентоні Сітрано навіть запропонував парі на $5 тис., стверджуючи, що струнка фігура Демі на знімку — лише результат корекції фотографії в "фотошопі". Утім, сперечатися з Ентоні й спростовувати версію невдалого "фотошопу" ніхто й не збирається — надто вже ненатуральними здаються стегна Демі на знімку.


Демі Мур одразу відреагувала на чутки, розмістивши у своєму особистому блозі начебто оригінал тієї самої горезвісної фотографії. Демі стверджує, що в усьому винне невдале освітлення, що дало дивну тінь на її фігурі й підкреслило її надто стрункі стегна.

- От вам оригінал знімку, люди! Мої стегна не ретушували, тож не дозволяйте їм обманювати себе! — написала Демі Мур у своєму особистому блозі. — І взагалі, я не відмовилася б, щоб отаке невдале освітлення було навколо мене завжди!

Цікаво, чому Демі Мур так завзято виправдовується?

Фото: twitpic.com

Автор: Анна Смирнова

По материалам: Glamurchik.com.ua

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!