Главная Новости Досуг Альону Вінницьку здивували секс-машини
commentss НОВОСТИ Все новости

Альону Вінницьку здивували секс-машини

27 ноября 2009, 07:45
Поделитесь публикацией:
Альону Вінницьку здивували секс-машини

Співачка з чоловіком вирушила на екскурсію до знаменитого Музею секс-машин у Празі.

Сергій Большой зробив своїй дружині сюрприз, подарувавши їй романтичну поїздку до Чехії. Олена з чоловіком оцінили місцеву кухню і, звісно ж, пиво, яке, до речі, вони пили у великій кількості протягом усього відпочинку.

Звісно ж, окрім гастрономічних розваг, артисти подбали і про культурну програму. Спершу вони відвідали музей Альфонса Мухи та Сальвадора Далі. Потім вирушили до унікального Празького музею секс-машин.


Музей секс-машин — перший і єдиний у світі — відкрився не дуже давно, але вже став неймовірно популярним і щорічно приймає понад 100 тисяч туристів. У залах музею на трьох поверхах представлено 200 експонатів еротичного характеру — "домашнє відео" 1910 — 1930 років, стародавні та сучасні корсети, еротичні ювелірні вироби, різні масажні пристосування, обладнання для садомазохістських ігор та багато інших цікавих речей.

– Просто дивовижно, що створювали люди кілька століть тому. Не думала, що в ті часи могли народитися такі винаходи, – розповідає Олена.

Про те, чим подружжя здивувало празьке Hard Rock Cafe, і більше про візит Альони Вінницької до Чехії читайте на E-motion.

Автор: Аліса Александрова

По материалам: Glamurchik.com.ua

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!