Главная Новости Досуг Скільки заробляють за годину співу «ВІА Гра», Ані Лорак та Софія Ротару
commentss НОВОСТИ Все новости

Скільки заробляють за годину співу «ВІА Гра», Ані Лорак та Софія Ротару

28 ноября 2009, 13:03
Поделитесь публикацией:
Скільки заробляють за годину співу «ВІА Гра», Ані Лорак та Софія Ротару

Схоже, у вітчизняних зірок настало свято їхні гонорари поповзли вгору. Адже з початком економічної кризи артисти були змушені знизити свої прибутки від концертів.

"Звичайно, такого полювання за артистами, яке було раніше, поки що немає, але попит в порівнянні з минулим груднем-січнем дійсно зріс", — прокоментували ситуацію в концертних агенціях України та Росії.

"І все ж замовники знаходять способи заощадити. Наприклад, якщо раніше популярністю користувалися солянки, коли запрошували десяток артистів, і всі вони виконували по дві пісні, то тепер замовляють два-три артисти, які співають по 30-40 хвилин. Доречний і торг ", — розповів газеті "Сегодня" один із працівників продюсерської компанії.

Найвищі гонорари в Україні, як і раніше, запрошують співачки Софія Ротару та Таїсія Повалій.

Так, за година виступу Ротару потрібно буде викласти від 60 тисяч євро і вище (у 2007-му році ця сума була в межах 40-50 тисяч євро).

Ротару бере найбільше грошей за виступ

Ще одна співачка Таїсія Повалій в грудні коштуватиме від 30 до 50 тисяч євро (у 2007-му році — близько 40 тисяч євро). А от у новорічну ніч годинний концерт від коханої Ліхути буде коштувати 70 тисяч євро.

Відстають від більш дорослих колег співачки Ані Лорак і Тіна Кароль. У передноворічні дні артистки братимуть від 15 до 20 тисяч євро за виступ (у 2007-му році ставки були більшими — 25 тисяч євро).

Серед вітчизняних артистів-чоловіків у фаворі — Віталік Козловський. Його гонорар — трохи більше 7 тисяч євро.

З гуртів найбільшою популярністю користується "ВІА Гра". Після повернення в тріо Наді Мейхер-Грановської гонорари групи зросли з торішніх 25 тисяч до 40-45 тисяч євро. Але найбільше дівчатка Костюка заробляли у 2007-му році — 100 тисяч євро за виступ.

"ВІА Гра" в ціні

Неабияким попитом користується Потап і Настя Каменських, яким кілька років тому платили по 4 тисячі євро за годинне шоу, а тепер — 25 тисяч євро.

Помітно здав у гонорарах Андрій Данилко, який виступає під сценічним образом Вєрки Сердючки. У минулі роки за Сердючку давали 30-50 тисяч євро, іноді і 100 тисяч євро, а зараз — 15-20 тисяч євро.

"Але і цю суму ніхто не дає, хоча менеджмент артиста намагається тримати високу ціну. Данилко не з`являється в ефірах, у престижних проектах, немає нового хіта ... У цьому причина зниження гонорару", — розповіли в одній з івент-компаній.

А от у Сердючки справи гірше

А от у Наталки Могилевської справи також йдуть не дуже. Наразі гонорар співачки знизився до 10-15 тисяч євро (у грудні 2008-го він був на позначці 20-25 тисяч євро).

Серед російських зірок лідирують Філіп Кіркоров (від 100 тисяч євро), Микола Басков (50-100 тисяч євро) і Діма Білан (50 тисяч євро). А також Валерій Леонтьєв, Валерій Меладзе, Григорій Лепс, Лоліта і Жанна Фріске.

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!