Главная Новости Досуг Борис Апрель подарує Брітні Спірс пісню
commentss НОВОСТИ Все новости

Борис Апрель подарує Брітні Спірс пісню

3 декабря 2009, 08:56
Поделитесь публикацией:
Борис Апрель подарує Брітні Спірс пісню

Сьогодні відома співачка відзначає свій день народження.

Брітні Спірс сьогодні виповнилося 28 років. Поки красуня відзначає день народження в колі рідних і друзів, в Україні для неї вигадали цікавий подарунок. Борис Апрель, відомий шанувальник співачки, не проти присвятити Брітні пісню власного написання. Адже саме ця американська поп-зірка надихнула "космічного хлопчика" на написання його головних хітів.

– Я давно цікавлюся творчістю Брітні Спірс. Улітку, на жаль, не зміг потрапити на її виступ у Росії, тому що в мене був концертний тур. Але я маю надію познайомитися зі співачкою особисто, тому чекаю, поки Брітні приїде до України, – розповів Апрель. – У День народження я б хотів побажати їй, щоб вона робила все від душі. В очах у Брітні читається сильна втома. Мені здається, що їй потрібно зробити перерву й відпочити. Головне для артиста – робити те, що відчуваєш серцем. Якби в мене була можливість щось подарувати їй сьогодні, я присвятив би Брітні пісню. Вона дуже талановита людина, і свого часу надихнула мене на написання хітів "Кто я?" та "Звездный воин". Тому я впевнений, що, як творча персона, вона б гідно оцінила подарунок у вигляді авторської композиції, приуроченої до такого святкового приводу.

Сподіваємося, що Борис Апрель коли-небудь здійснить свою мрію і поспілкується з Брітні, і, звісно ж, заспіває їй не один, а декілька своїх хітів. А поки що приєднуємося до привітань "Зоряного воїна".

Автор: Аліса Александрова

Фото: TALANT Group

По материалам: Glamurchik.com.ua

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!