Главная Новости Досуг Пореченков налагодив стосунки зі своїм позашлюбним 19-річним сином
commentss НОВОСТИ Все новости

Пореченков налагодив стосунки зі своїм позашлюбним 19-річним сином

11 декабря 2009, 05:47
Поделитесь публикацией:
Пореченков налагодив стосунки зі своїм позашлюбним 19-річним сином

Російський актор та телеведучий Михайло Пореченков возз`єднався з позашлюбним сином, якого не бачив майже 20 років.

Тепер 19-річний Володимир живе зі своїм зірковим батьком під одним дахом у Москві, пише "Комсомольская правда".

Виявляється, десь двадцять років тому Пореченков вчився у вищому військово-політичному училищі в Талліні. Там у майбутнього актора був роман з дівчиною на ім`я Ірина, яка й народила йому сина.

Однак стосунки у пари не склалися і згодом артист переїхав до Санкт-Петербургу, а потім до Москви.

За час проживання у російський столиці Пореченкова став актором, зайнявся режисурою. Телеведучий встиг двічі одружитися та стати багатодітним татком. Так, у зірки серіалу "Агент національної безпеки" підростає дві доньки — Варя і Маша, та син Михайло.

Однак артист ніколи не приховував від рідних, що в Естонії в нього є старший син Володимир. Щоправда, Михайло не поспішав зустрічатися з сином. Останній до речі рано залишився без матері й жив з бабусею.

Михайло Пореченков прийняв свого позашлюбного сина

Та нещодавно Пореченков все ж таки вирішив забрати Володю до себе в Москву. Мовляв, телеведучий не знав, що у хлопця померла матір. А коли дізнався, то одразу відгукнувся.

Спочатку Володя просто завітав до батька в гості. А згодом Михайло запропонував синові переїхати назавжди. Тож у результаті хлопець змінив громадянство і став росіянином, щоб жити з Пореченковим.

"Я б не хотів, якщо чесно, докладно розповідати про цю історію. Не те, щоб не час. Я просто не хотів би сильно загострювати увагу на синові. Адже хлопцю ще жити й працювати", — прокоментував актор.

"Але можу сказати: у нас все добре! Я радий, що ми знайшли контакт. І у нас чудові стосунки, які б не хотілося руйнувати. Ми разом", — додав він.

Нагадаємо, Михайло Пореченкова зіграв у багатьох фільмах та серіалах, середу яких: "Агент національної безпеки", "Особливості національного полювання в зимовий період", "Вулиці розбитих ліхтарів", "9 рота", "Солдатський декамерон", "День Д" та інші.

Фото "ТНТ"

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!