Главная Новости Досуг "Міс Україна-Всесвіт 2010": любить багатих чоловіків та не вважає себе провінціалкою
commentss НОВОСТИ Все новости

"Міс Україна-Всесвіт 2010": любить багатих чоловіків та не вважає себе провінціалкою

16 декабря 2009, 09:03
Поделитесь публикацией:
"Міс Україна-Всесвіт 2010": любить багатих чоловіків та не вважає себе провінціалкою

Переможниця "Міс Україна-Всесвіт 2010" Анна Пославська не вважає себе провінціалкою й у бідних хлопців ніколи не закохувалася.

Тепер, після перемоги у конкурсі, 22-річна міска не проти вийти заміж, з`їздити в гори й нарешті навчитися водити машину. Адже окрім корони Ані дісталося й новеньке авто.



"Так, це вельми приємний приз. Машину я водити не вмію, але найближчим часом я отримаю права, а поки вона постоїть в надійному місці", — заявила Пославська.

А от корону Ані дають лише на час фотосесій та урочистостей.

"Ця корона з білого золота, всипана топазами і діамантами зберігається в сейфі оргкомітету конкурсу і передається від однієї переможниці до іншої. Я б дуже хотіла, щоб вона була моєю, вона мені дуже личить, але...", — бідкається міска.

Та цілком можливо, що в майбутньому у дівчини таки буде своя власна корона. Адже Аня не приховує, що віддає перевагу заможнім чоловікам. Мовляв, в інших не закохувалася.

"Зі мною такого не траплялося", — заявила Пославська, яка мріє звити сімейне гніздечко.

"Я б хотіла вийти заміж і бути щасливою. Що ж стосується грошей, то краще, коли вони є, ніж навпаки. Але, як відомо, вони ще ніколи не зробили нікого щасливими. Грошима ти порожнечу душі не заповниш. Втім, кожен отримує те, на що заслуговує", — додала дівчина.

Однак про статки нинішнього коханця Аня відмовляється говорити.

"Я питання особистого життя намагаюся не коментувати, дуже прискіпливо до цього ставлюся", — пояснила вона, додавши лишень, що в неї з коханим серйозні стосунки.

Та, схоже, окрім багатіїв, "Міс Україні-Всесвіт 2010" подобаються й дебелі чоловіки. Принаймні, боксер Микола Валуєв, який був членом журі конкурсу, cправив на Аню неабияке враження.



"Я люблю бокс. Валуєв — єдина людина, на яку я дивилася знизу уверх. Він чудовий, чарівний, добрий. Це відчувається в його очах і жестах. Він зовсім не такий, як про нього пишуть в газетах. Він дуже хороший", — заспівала дифірамби міска.

А от ключовими якостями в чоловіках Пославська вважає індивідуальність та вміння тримати слово.

Що ж стосується жіночності, то новокаховська дівчина впевнена, що це можна виховати. При цьому, для цього не треба жити у столиці.



До речі, Аня запевняє, що після переїзду до Києва їй не треба було "вижимати з себе провінцію":

"Я не вважаю свою Нову Каховку провінцією. Це затишне курортне містечко. У нас є все, де можна займатися і спортом і провести добре час. Тому провінцію я з себе ніколи не вижимала".

Щоправда, у Новій Каховці Пославська жила лише до 6 років, а після того перебралася у село: на свіже повітря, чисті фрукти і овочі.

Аня є неєдиною дитиною в сім`ї — у дівчини дві старші сестри.

"У ниє вже є діти. У мене велика родина: у мами п`ятеро рідних сестер, племінниці. Усі живуть в різних містах, але ми дружимо, ключові свята святкуємо разом", — розповіла міска, додавши, що найбільше у дитинстві любила свято Миколая. Мовляв, це незабутнє відчуття, коли шукаєш під подушкою подарунок.

Можливо, цього разу на Святого Миколая дівчина отримає шикарну сумочку. Адже, виявляється Пославська ще не встигла обзавестися "Louis Vuitton" та "Gucci".

"Ні, подібних сумок в мене немає. І у брендах особливих уподобань також немає. Хоча, мені подобається "Gucci". А в цілому я люблю красиві речі", — зізналася міска.

А от до чого Аня ставиться категорично, так це до пластичних операцій.

"Негативно! Природність і лише природність. Жодної пластики. Не дай Бог звісно, якщо є якісь травми, коли людина не може без цього обійтися. А коли щось збільшують, я проти. Що ж стосується пластики грудей — все таки ми всі молоді дівчата, майбутні мами, це не дуже добре", — пояснила свою позицію Пославська.

До речі, нинішня "Міс Україна-Всесвіт 2010" має дві освіти — туристичну і економічну. Мовляв, гарна жінка має бути освіченою та працювати.

Незважаючи на одну зі спеціалізації, подорожувала Аня небагато.

"Встигла побувати в Африці, Європі, США. Мене все хвилювало, це нові країни, інша культура, кухня, поведінка, все різне, все хвилююче. Я б хотіла в Австрію поїхати. Мені там подобаються озера, гори...", — розповіла міска.

Однак наразі дівчина всі сили віддає на підготовку до конкурсу "Міс Всесвіт 2010":

"Я не знаю в якій країні він проходитиме, але це буде в травні. Підготовку я почала вже зараз — це фізичні навантаження, хореографія, вдосконалення англійської".

Та поки Пославська не хоче обговорювати свої шанси на перемогу у міжнародному конкурсі.

"Я боюся про це думати, нічого не загадую і буду старатися, робити все можливе для перемоги", — заявила Аня.

Фото: "Комсомольська правда в Україні", "Блік", "ТСН" та фото організаторів конкурсу "Міс Україна-Всесвіт 2010"

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!