Главная Новости Досуг «Фабрикантка» Люба Юнак стала «фішкою» готелю в Таїланді
commentss НОВОСТИ Все новости

«Фабрикантка» Люба Юнак стала «фішкою» готелю в Таїланді

20 декабря 2009, 12:05
Поделитесь публикацией:
«Фабрикантка» Люба Юнак стала «фішкою» готелю в Таїланді

Відома "фабрикантка" продовжує нагадувати про себе шоу-бізнесу.

Днями стало відомо, що учасниця проекту "Фабрика зірок — 3" Люба Юнак має намір поїхати з гастролями в Таїланд. Торік дівчина вже побувала на островах і знайшла там купу друзів. Через свою європейську зовнішність вона часто опинялася в центрі уваги місцевого населення. Люба розповідає, що їй було трохи ніяково, коли тайці намагалися сфотографувати її на свої телефони, або кликали свою родину, аби сфотографуватися разом із нею. А коли народ дізнався, що вона ще й співати вміє – відразу ж стала фішкою готелю.

Після цієї поїздки в Люби з`явилося багато друзів-тайців, які стежили за подіями "Фабрики" через інтернет. А на початку грудня керівництво мережі готелів Amari, в якому відпочивала дівчина, запросило її виступити з кількома благодійними концертами в їхніх готелях та на концертних майданчиках Таїланду.

– Для виступу я планую використати свої улюблені англомовні хіти, кілька хореографічних постановок, а також обов`язково, згідно з нашою домовленістю із запрошуючою стороною, декілька українських народних пісень. Саме там я вперше хочу випробувати свої авторські пісні. Знаєте, мені вже сниться, як я блукаю по диких пляжах, безлюдних океанічних островах, недоторканих джунглях.

Крім виступів, "фабрикантка" планує ближче познайомитися з культурою й відвідати найкрасивіші буддійські храми, в яких незвичайна чиста енергетика.

Автор: Аміна Воропаєва

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!