Главная Новости Досуг "Океан Ельзи" закодувалися
commentss НОВОСТИ Все новости

"Океан Ельзи" закодувалися

22 декабря 2009, 05:48
Поделитесь публикацией:
"Океан Ельзи" закодувалися

21-го грудня в ефірі телеканалів, а також в інтернет з`явився новий зашифрований кліп групи "Океан Ельзи" на пісню "Я так хочу...".

Як зазначив лідер колективу Святослав Вакарчук, головною особливістю цього відеокліпу є те, що в ньому закладене інтерактивне спілкування з глядачем.

"З моменту презентації синглу "Я так хочу...", ми через особисті блоги в Twitter, активно й напряму спілкуємося з нашими слухачами. І в новому відео ми з самого початку заклали в основу сценарної ідеї можливість такого спілкування", — зазначив співак.

Згідно із задумом, у кліпі "зашифрований" певний код, який складається з 5 цифр.

Найбільш уважні глядачі, які визначать цей код и візьмуть участь у цифровому квесті від "Океан Ельзи", отримають можливість протягом 2010-го року відвідати будь-який (за власним вибором) концерт групи з великого туру, що пройде в Україні, Росії, Західній Європі та США.

Більш детальна інформація щодо квестура нове відео розміщенні на офіційному сайті групи.

До речі, новий кліп — це перша спільна робота музикантів та молодого режисера Міши Коротєєва. Зйомки відео проходили в Києві, в одному з мистецьких центрів.

Нагадаємо, пісня "Я так хочу..." стала першим опублікованим синглом з нового, сьомого за рахунком, студійного альбому "Океан Ельзи". Презентація ж альбому запланована на березень 2010-го року.

По материалам: ТАБЛОID

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!