Главная Новости Досуг «Друга Ріка»: Мерзнете? Кохайтеся!
commentss НОВОСТИ Все новости

«Друга Ріка»: Мерзнете? Кохайтеся!

22 декабря 2009, 14:24
Поделитесь публикацией:
«Друга Ріка»: Мерзнете? Кохайтеся!

Учасники популярної групи рятуються від холоду коханням і спиртними напоями.

Ось і прийшов час, коли фронтмену гурту "Друга Ріка" Валерію Харчишину під час виступів в період холодів знадобилися нові рухи, які він освоїв під час участі в танцювальному проекті "Танцюю для тебе". Хоча найкращими зігріваючими вправами хлопці з гурту "Друга Ріка" вважають секс із коханою людиною. Але це вже після концерту.

У морозну зиму людині притаманне бажання пити гарячі напої. Без них неможливо уявити жоден знімальний майданчик. Чай з лимоном, малиною, на травах... І що гарячіше, то краще. У гримерці групи, крім гарячих напоїв, для таких випадків завжди знайдеться ще й пляшка віскі. Але, щоб зігрітися в люті морози, харизматичні українські рокери радять дотримуватися народних методів, перевірених нашими дідами – перестати випендрюватися й випити 50 грамів горілки.

– У передноворічний період дуже багато роботи. Практично весь вільний час проводиться в дорозі, а потім на сцені, й, найчастіше, на відкритих майданчиках. А щоб зігрітися й не примерзнути до стійки мікрофона, потрібно тепло вдягатися й інтенсивно рухатися, – розповідає фронтмен гурту Валерій Харчишин.

Ну що ж, мабуть, варто прислухатися до порад популярної групи.

Автор: Аміна Воропаєва

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!