Главная Новости Политика «Несерйозна» кампанія Партії регіонів
commentss НОВОСТИ Все новости

«Несерйозна» кампанія Партії регіонів

16 августа 2007, 16:54
Поделитесь публикацией:
«Несерйозна» кампанія Партії регіонів

Уперше український виборець зіштовхнувся із ситуацією, коли один з найголовніших учасників перегонів усю свою кампанію будує на доведенні до абсурду кампанії супротивника.

Саме так діє Партія регіонів, відмовившись (в усякому разі поки що) від серйозної передвиборчої кампанії. Спочатку "регіонали" перехопили всі соціальні проекти Ющенка і повністю їх повторили, тільки додавши до запропонованих Президентом сум 20–50%. Також "регіонали" заявили, що їхнє найголовніше завданням — боротьба з корупцією, й щосили тепер голосять про це, як про свою ідею. Янукович запропонував Президентові провести позачергову сесію парламенту й проголосувати за відмову від депутатської недоторканності. Це при тому, що Віктор Федорович прекрасно знає, що в парламенті немає двох третин депутатів, а отже, таке засідання нелегітимне.

Далі більше — кампанія Тимошенко "Український прорив" багато в чому нівелюється завдяки рекламі старої книги Анатолія Кінаха "Український прорив", яку виборцям пропонують купувати у книгарнях. При цьому всі свої "поцуплені" починання "регіонали" подають під тим самим соусом: мовляв, "помаранчеві", як діти, іноді пропонують хороші речі, але нормально їх втілити в життя можуть тільки "біло–блакитні".

Такими своїми діями "регіонали" виконують своє найважливіше завдання — знову мобілізовують свій електорат, тільки це відбувається не завдяки серйозним гаслам про поліпшення життя, а применшенням ролі супротивників. Вони показують, що опоненти сміхотворні. Наразі й БЮТ і НУ-НС не готові до такого повороту справ. Піарники цих блоків, по–перше, не розраховували на такий хід з боку ПР, а, по–друге, вони поки не готові відповісти тим же, виставивши на посміховище своїх ворогів.

При цьому НУ–НС, який перебуває в найскладнішому становищі, взагалі не працює над мобілізацією свого електорату. А стратегія БЮТ, який розраховував мобілізувати виборців завдяки війні з "регіоналами", пробуксовує. І ця ситуація триватиме допоки "помаранчеві" не зрозуміють, що крім серйозних речей, на цих виборах величезну роль зіграє почуття гумору.



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!