Главная Новости Политика Калиновський від’їхав. Увесь в білому
commentss НОВОСТИ Все новости

Калиновський від’їхав. Увесь в білому

18 сентября 2007, 16:50
Поделитесь публикацией:
Калиновський від’їхав. Увесь в білому

Сергій Калиновськийі сам собі виніс вердикт: не винний. Задоволеними лишилися всі. Окрім суспільства, якого вкотре посадили в купу продуктів життєдіяльності української "еліти".

30 травня Сергій Калиновський не впорався з керуванням кабріолетом BMW M6 і врізався у припарковані на бульварі Шевченка в Києві "Жигулі". Загинуло двоє людей. Калиновський потрапив до приватної клініки "Біофармтех", проти нього було порушено кримінальну справу.

І от, нарешті, у цій справі з’явилася жирна крапка. Отримавши в результаті аварії травми, "несумісні з життям", Калиновський нещодавно раптом "вилікувався" і щез із клініки у невідомому напрямку.

Всі задоволені.

Найбільше, звісно, сам Калиновський. Для того, аби його врятувати, його родичі перепробували багато варіантів. Були і "відкручені колеса" на авто Сергієвого брата Олександра, і "невідомий пішохід", що несподівано вискочив перед кабріолетом. Були і тяжкі травми, лікувати які можна "лише за кордоном". Тепер от творча уява вичерпалася: Сергій Калиновський просто і банально зник…

З полегшенням зітхнув персонал "Біофармтеху". У клініці вже немає вельми примхливого віп-клієнта. "15 вересня після обіду виявилося, що його в палаті немає, – пояснив "proUA" директор клініки Володимир Жулай. – Куди він подівся, невідомо". Навіть якщо він і справді не розрахувався за останній місяць свого перебування у палаті-люкс, спокій коштує дорожче. Не в грошах, як то кажуть, щастя.

На вершині блаженства перебуває адвокат Калиновського Ігор Лодяной. "Останні три тижні я взагалі цією справою не займаюся, тому коментувати нічого не буду. До побачення", − відповів він "proUA".

Не приховують своїх радощів у неформальному спілкуванні з журналістами міліціонери. І їх можна зрозуміти: слизьку справу до себе забрала міська прокуратура Києва. Совість чиста, ці руки нічого не брали. "Ми його спекалися. Ми вже ні при чому", – поділився з "proUA" один високопоставлений чиновник із МВС.

Трохи гірше себе почуває міськпрокуратура. Однак теж усе в нормі. Усе, що від неї залежить, вона зробила. 16 вересня Сергія Калиновського оголошено в розшук, а Державній прикордонній службі направлено доручення щодо заборони виїзду його за кордон. Правда, щез Калиновський за день до того, але то, певно, не дуже важливо.

Задоволені всі. Крім суспільства, якого вкотре посадили в велику теплу купу. "Бо це наша Батьківщина, синку"…



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!