Главная Новости Политика Ющенко поздравил украинцев с Пасхой
commentss НОВОСТИ Все новости

Ющенко поздравил украинцев с Пасхой

2 мая 2005, 13:28
Поделитесь публикацией:
Ющенко поздравил украинцев с Пасхой

Президент Украины Виктор Ющенко поздравил украинский народ с Пасхой.

Дорогий український народе!

Шановні співвітчизники!

Брати і сестри!

Щиро вітаю вас із Великоднем. Чудо Христового Воскресіння об’єднує всіх нас вірою у перемогу світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю. Сьогодні ми відкриваємо Богові свої душі, просимо наповнити їх духовною силою і надією.

У цей день ми дякуємо Господу Богу за те, що у дні випробувань ми відчували його захист і підтримку. В найскладніші часи ми непохитно вірили – Господь не залишить нас.

На промерзлому Майдані Незалежності сотні тисяч людей зверталися до Бога. Всі просили у Творця одного – свободи, справедливості і добра для України і для всіх її громадян.

Бог почув наші молитви, прийняв труди і терпіння мільйонів людей. Він посилав нам мудрість і злагоду, відвів від України загрозу насильства і розколу. Я вірю, що з Божою допомогою ми утвердимо правду на нашій землі.

Великдень нагадує нам про духовне відродження, яке потрібне всім нам, всій українській нації.

Перед нами відкрилася велика дорога. Ми бачимо майбутнє своєї країни серед європейських народів. Ми поділяємо з ними християнські джерела нашої цивілізації. Вірю, що на шляху до процвітання орієнтирами для нас будуть любов до ближнього, свобода від гріха, єдність у добрі. Тільки так ми збережемо свої корені і самих себе у сучасному світу. Тільки так відбудемося на цій землі!

Бажаю всім душевної чистоти і гармонії, миру та спокою в сімейних оселях. Нехай Чудо Воскресіння Христового надихає нас на добрі та праведні справи. Нехай Пасхальне Свято стане для кожного початком нового життя — кращого і добрішого.

Христос Воскрес! Воістину воскрес!

Президент України Віктор Ющенко



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!