Главная Новости Политика Ющенко помиловал 28 осужденных
commentss НОВОСТИ Все новости

Ющенко помиловал 28 осужденных

25 мая 2005, 01:25
Поделитесь публикацией:
Ющенко помиловал 28 осужденных

Президент Виктор Ющенко 23 мая подписал указ о помиловании 28 лиц, осужденных судами Украины, сообщили "proUA" в пресс-службе главы государства.

Предоставляем полный текст указа Президента

„Розглянувши клопотання про помилування осіб, засуджених судами України, пропозиції Комісії у питаннях помилування та беручи до уваги характер і ступінь суспільної небезпечності вчинених злочинів, особу засуджених, їх сімейний стан, поведінку і ставлення до праці до вчинення злочину та після засудження, строк відбування покарання, покриття шкоди й інші обставини, думку адміністрації виправно-трудових установ, місцевих органів влади, спостережних комісій, громадських організацій і трудових колективів, відповідно до п. 27 ст. 106 Конституції України постановляю помилувати:

1. Бескровного Сергія Петровича, 1964 року народження, засудженого вироком Голопристанського районного суду Херсонської області від 27 листопада 2000 р., – міру покарання скоротити до семи років позбавлення волі.

2. Бордюга Івана Єлісейовича, 1927 року народження, засудженого вироком Дніпровського районного суду м. Києва від 20 жовтня 1999 р., – міру покарання скоротити до восьми років позбавлення волі.

3. Ворону Володимира Миколайовича, 1951 року народження, засудженого вироком Трускавецького міського суду Львівської області від 22 серпня 2000 р., – міру покарання скоротити до семи років позбавлення волі.

4. Ворону Сергія Івановича, 1974 року народження, засудженого вироком Деснянського районного суду м. Києва від 21 травня 2003 р., – звільнити від дальшого відбування основної міри покарання з випробуванням, встановивши один рік і сім місяців іспитового строку, та зобов’язати періодично з’являтися для реєстрації в органи кримінально-виконавчої системи.

5. Воропай Тетяну Олександрівну, 1982 року народження, засуджену вироком Новокаховського міського суду Херсонської області від 4 листопада 2002 р., – звільнити від дальшого відбування міри покарання з випробуванням, встановивши два роки іспитового строку, та зобов’язати періодично з’являтися для реєстрації в органи кримінально-виконавчої системи.

6. Грекову Діану Володимирівну, 1970 року народження, засуджену вироком Іллічівського районного суду м. Маріуполя Донецької області від 8 жовтня 2001 р., – звільнити від дальшого відбування основної міри покарання з випробуванням, встановивши два роки і шість місяців іспитового строку, та зобов’язати періодично з’являтися для реєстрації в органи кримінально-виконавчої системи.

7. Делявську Ірину Зеновіївну, 1964 року народження, засуджену вироком Залізничного районного суду м. Львова від 12 вересня 2001 р., – міру покарання скоротити до шести років позбавлення волі.

8. Забудька Олександра Георгійовича, 1977 року народження, засудженого вироком Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська від 2 жовтня 2002 р., – міру покарання скоротити до чотирьох років позбавлення волі.

9. Зясько Світлану Олександрівну, 1973 року народження, засуджену вироком Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська від 24 грудня 2002 р., – основну міру покарання скоротити до п’яти років позбавлення волі.

10. Казимову Жанну Миркалямівну, 1980 року народження, засуджену вироком Московського (тепер Голосіївського) районного суду м. Києва від 13 липня 1999 р., – міру покарання скоротити до восьми років позбавлення волі.

11. Карпенка Руслана Леонідовича, 1971 року народження, засудженого вироком Київського районного суду м. Сімферополя Автономної Республіки Крим від 24 березня 2003 р., – основну міру покарання скоротити до чотирьох років позбавлення волі.

12. Краснокутського Олега Валентиновича, 1983 року народження, засудженого вироком Дніпровського районного суду м. Києва від 9 лютого 2004 р., – міру покарання скоротити до чотирьох років позбавлення волі.

13. Левченка Миколу Юхимовича, 1955 року народження, засудженого вироком Дзержинського районного суду Житомирської області від 14 травня 2003 р., – міру покарання скоротити до трьох років позбавлення волі.

14. Личкатого Віталія Юрійовича, 1982 року народження, засудженого вироком Петровського районного суду м. Донецька від 31 травня 2002 р., – звільнити від дальшого відбування міри покарання з випробуванням, встановивши два роки і шість місяців іспитового строку, та зобов’язати періодично з’являтися для реєстрації в органи кримінально-виконавчої системи.

15. Лялькіна Руслана Сергійовича, 1982 року народження, засудженого вироком Орджонікідзевського міського суду Дніпропетровської області від 2 вересня 2003 р., – звільнити від дальшого відбування міри покарання з випробуванням, встановивши один рік і три місяці іспитового строку, та зобов’язати періодично з’являтися для реєстрації в органи кримінально-виконавчої системи.

16. Мельника Олександра Миколайовича, 1972 року народження, засудженого вироком Святошинського районного суду м. Києва від 19 листопада 2001 р., – основну міру покарання скоротити до п’яти років позбавлення волі.

17. Некипелу Оксану Вікторівну, 1969 року народження, засуджену вироком Мелітопольського міського суду Запорізької області від 10 червня 1997 р., – міру покарання скоротити до дев’яти років позбавлення волі.

18. Олійник Олену Сергіївну, 1978 року народження, засуджену вироком Ленінського (тепер Суворовського) районного суду м. Одеси від 18 грудня 2000 р., – міру покарання скоротити до шести років позбавлення волі.

19. Пасічного Сергія Володимировича, 1979 року народження, засудженого вироком Броварського міського (тепер міськрайонного) суду Київської області від 12 лютого 2003 р., – міру покарання скоротити до трьох років позбавлення волі.

20. Петричака Володимира Петровича, 1973 року народження, засудженого вироком Дніпровського районного суду м. Києва від 19 березня 2004 р., – звільнити від дальшого відбування міри покарання з випробуванням, встановивши один рік і п’ять місяців іспитового строку, та зобов’язати періодично з’являтися для реєстрації в органи кримінально-виконавчої системи.

21. Прозвіцьку Ірину Володимирівну, 1974 року народження, засуджену вироком Малиновського районного суду м. Одеси від 18 грудня 2003 р., – звільнити від дальшого відбування міри покарання з випробуванням, встановивши один рік іспитового строку, та зобов’язати періодично з’являтися для реєстрації в органи кримінально-виконавчої системи.

22. Ремегу Світлану Никифорівну, 1968 року народження, засуджену вироком Центрального районного суду м. Одеси від 16 липня 2001 р., – основну міру покарання скоротити до п’яти років і шести місяців позбавлення волі.

23. Ринкового Олега Володимировича, 1985 року народження, засудженого вироком Зіньківського районного суду Полтавської області від 7 березня 2002 р., – основну міру покарання скоротити до чотирьох років і шести місяців позбавлення волі.

24. Степикіну Світлану Миколаївну, 1938 року народження, засуджену вироком Київського районного суду м. Одеси від 2 лютого 2004 р., – звільнити від дальшого відбування основної міри покарання з випробуванням, встановивши один рік і шість місяців іспитового строку, та зобов’язати повідомляти органи кримінально-виконавчої системи про зміну місця проживання.

25. Сторчак Надію Володимирівну, 1960 року народження, засуджену вироком Новогродівського міського суду Донецької області від 25 вересня 2002 р., – звільнити від дальшого відбування міри покарання з випробуванням, встановивши два роки іспитового строку, та зобов’язати періодично з’являтися для реєстрації в органи кримінально-виконавчої системи.

26. Череп’яну Наталію Миколаївну, 1976 року народження, засуджену вироком Хортицького районного суду м. Запоріжжя від 12 лютого 2001 р., –міру покарання скоротити до п’яти років і шести місяців позбавлення волі.

27. Черняєву Наталію Вікторівну, 1974 року народження, засуджену вироком Оболонського районного суду м. Києва від 6 листопада 2003 р., –звільнити від дальшого відбування міри покарання з випробуванням, встановивши один рік і шість місяців іспитового строку, та зобов’язати періодично з’являтися для реєстрації в органи кримінально-виконавчої системи.

28. Ярового Олександра Сергійовича, 1983 року народження, засудженого вироком Васильківського районного (тепер міськрайонного) суду Київської області від 12 січня 2004 р., – звільнити від дальшого відбування міри покарання з випробуванням, встановивши один рік і п’ять місяців іспитового строку, та зобов’язати періодично з’являтися для реєстрації в органи кримінально-виконавчої системи”.

Указ вступает в силу со дня подписания.



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!