Главная Новости Политика Ющенко позаботился о “Хортице”
commentss НОВОСТИ Все новости

Ющенко позаботился о “Хортице”

2 июля 2005, 12:51
Поделитесь публикацией:
Ющенко позаботился о “Хортице”

Президент Украины Виктор Ющенко 1 июля выдал распоряжение за №1097/2005-рп “О дополнительном изучении вопросов строительства автотранспортной магистрали через р. Днепр в районе города Запорожье“, сообщили "proUA" в пресс-службе Президента.

Предоставляем текст распоряжения полностью:

“З метою забезпечення комплексного розв’язання проблем збереження унікальних історико-культурних та природних об’єктів Національного заповідника "Хортиця", а також розвитку транспортної системи міста Запоріжжя відповідно до вимог законодавства, у зв’язку з численними зверненнями представників громадськості:

1. Утворити робочу групу з вивчення питань будівництва автотранспортної магістралі через р. Дніпро у районі міста Запоріжжя.

Призначити Васюника Івана Васильовича — Першого заступника Державного секретаря України — керівником робочої групи.

Затвердити персональний склад робочої групи (додається).

Надати керівникові робочої групи право вносити в разі потреби зміни до її складу.

2. Робочій групі у місячний строк вивчити питання будівництва автотранспортної магістралі через р. Дніпро у районі міста Запоріжжя, проаналізувати розробки проектних, наукових установ, організацій, пропозиції громадськості, альтернативні варіанти проходження такої магістралі та підготувати висновки Президентові України, Кабінету Міністрів України щодо обґрунтованості раніше прийнятих рішень Кабінету Міністрів України та Запорізької міської ради про будівництво нового мостового переходу через острів Хортиця, а також щодо забезпечення комплексного вирішення проблем збереження Національного заповідника "Хортиця" та розвитку транспортної системи міста та регіону.

3. Кабінету Міністрів України вирішити в установленому порядку питання про зупинення будівництва автотранспортної магістралі через р. Дніпро у місті Запоріжжя до розгляду висновків та пропозицій робочої групи”.



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!