Главная Новости Политика Аграрна партія іде на вибори, - Скоцик
commentss НОВОСТИ Все новости

Аграрна партія іде на вибори, - Скоцик

У партії наголосили, що призначення виборів у багатьох громадах, де влада не має шансів на перемогу свідомо блокується

23 марта 2018, 18:36
Поделитесь публикацией:
Аграрна партія іде на вибори, - Скоцик

Аграрна партія візьме участь у виборах в 40 об’єднаних територіальних громадах, до складу яких увійшли 133 місцеві ради в 17-ти областях України, а також у довиборах до ОТГ у Запорізькій, Харківській, Чернівецькій та Житомирській областях, які відбудуться 29 квітня.

Про це повідомив лідер Аграрної партії Віталій Скоцик на своїй офіційній сторінці в Facebook. Рішення було ухвалено під час XIV чергового з’їзду партії.

"На мою думку, децентралізація – це шанс на реальні зміни в країні. Вибори у громадах розпочали очищення прогнилої політичної системи від олігархічних ставлеників. Люди стомилися від популізму і брехні, і хочуть бачити у владі справжніх лідерів, які відстоюють їх інтереси, а не працюють на власне збагачення. Стабільне входження Аграрної партії до трійки переможців протягом усіх раундів виборів до ОТГ – чітке підтвердження цього. На вибори 29 квітня Аграрна партія іде, щоб перемагати і працювати для громад і людей.", — заявив Скоцик.

У партії наголосили, що призначення виборів у багатьох громадах, де влада не має шансів на перемогу свідомо блокується. Тож, участь у довиборах до ОТГ є необхідною умовою збереження демократії в країні.

"Почастішали ганебні випадки, коли формування ОТГ блокуються суто адміністративними методами на рівні районних держадміністрацій та облдержадміністрацій. Новостворені громади просто не можуть отримати "зелене світло" від обласних чиновників, якщо прогнозовані результати перших виборів у цих громадах можуть бути не надто приємними для влади", — каже Віталій Скоцик.

Нагадаємо, на останніх виборах до ОТГ 24-го грудня Аграрна партія отримала 13,85% депутатських мандатів. За результатами останніх чотирьох хвиль виборів до ОТГ Аграрна партія входить до трійки лідерів, випереджаючи більшість парламентських політсил. Загалом наразі у місцевих радах працює майже 5 тисяч депутатів від Аграрної партії.



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!