Главная Новости Политика „Регионы” обвинили БЮТ в „рейдерстве”
commentss НОВОСТИ Все новости

„Регионы” обвинили БЮТ в „рейдерстве”

13 декабря 2006, 11:45
Поделитесь публикацией:
„Регионы” обвинили БЮТ в „рейдерстве”

Фракция Партии регионов призывает правоохранительные органы дать правовую оценку ситуации, которая сложилась на заседании сессии Киевского городского совета 12 декабря. Об этом говорится в заявлении фракции, текстом которого располагает "proUA".

Подаем полный текст заявления:

„Засідання сесії Київської міської ради від 12 грудня за рейтингом негативної видовищності, войовничості та деструктиву побило усі топ-новини вчорашнього інформаційного дня.

Фракція Партії регіонів заявляє: вчора сесія Київради стала ареною для "рейдерської" атаки з боку народних депутатів, членів фракції Блоку Юлії Тимошенко. Напружений пошук компромісного рішення, роботу робочої групи з питань перевірки економічної доцільності нових тарифів, пошук механізмів соціального захисту найбільш вразливих верств населення було зірвано "ураганом "БЮТ". Опозиція, яка складає на сьогодні меншість у міській раді Києва, не зумівши забезпечити нормального проведення питань правовим шляхом, вдалася до старих деструктивних прийомів – потасовок, бійок, погроз, зриву засідання. Це ще раз свідчить про те, що не тарифи і добробут людей цікавить цих політиків, а напруження та конфлікти, в атмосфері яких ці політичні сили, вже не приховуючи своїх намірів, намагаються організувати чергову революцію.

Найсумніше та найнебезпечніше те, що темою для політичних спекуляцій та предметом зведення політичних рахунків стала найболючіша не тільки для киян тема – нові тарифи на житлово-комунальні послуги.

Партія регіонів завжди була на стороні киян, і не лише киян, а й усіх громадян, які у 2007 році зіткнуться з новими проблемами, пов’язаними зі сплатою тарифів за новими розцінками. Найцинічнішими у цій ситуації виглядають екс-урядовці, які за півтора роки розтринькали увесь позитивний соціально-економічний багаж України, завалили цінову політику по газу а тепер влаштовують публічні істерики з повчаннями, як правильно жити. Адже саме ці помаранчеві авантюристи заклали "цінову бомбу" для органів місцевого самоврядування, достроково розірвавши довгострокові газові угоди на постачання газу з Туркменістану та Росії за ціною 45 доларів за тисячу кубометрів терміном на 5 років. Сьогодні не тільки Київрада, але й абсолютно усі органи місцевого самоврядування змушені самостійно вирішувати ці проблеми.

Партія регіонів заявляє про свою політичну позицію, а саме послідовне відстоювання конструктивної позиції, цілеспрямований і свідомий пошук консенсусного рішення щодо тарифного питання у Києві. Змушені констатувати, що політичні шоу, деструктивний самопіар викликають у людей не просто відразу до політиків і політики, а й острах за долю країни і кожного їх громадянина. Шлях демаршів, дезінформації, наклепів і погроз – це шлях в нікуди. Це шлях, який не дає країні шансів, а людей позбавляє надії на майбутнє.

Партія регіонів виступає за широке публічне обговорення ситуації зі встановленням нових тарифів у Києві. Адже київський приклад сьогодні – знаковий у майбутньому для багатьох міст України.

Перше. Ми виступаємо за максимально конструктивний формат розгляду питання: до робочої групу крім представників депутатських фракцій Київської міськради, мають увійти представники Кабінету Міністрів, депутатських фракцій Верховної Ради України.

Друге. Верховна Рада України має дати моральну оцінку, а правоохоронні органи й правову оцінку, деструктивним діям представників політичної опозиції, зокрема, тим, що носять почесне звання народних депутатів України”.



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!