Блог

Valerii Klochok: Де байден поставить кому?

Що мав на увазі Байден, коли відповідав на запитання журналіста про перспектив членства України в НАТО залишається загадкою: ні – це «не будемо воювати за Україну» чи «колись приймуть в НАТО»?

0

comments8603

Valerii Klochok

Політична та економічна аналітика

Політичний та економічний експерт Growford Institute, магістр державного управління, приватний підприємець. Народився на Черкащині, де впродовж десяти років займався педагогічною діяльністю, в тому числі обіймав керівні посади в закладах освіти та органах виконавчої влади. Є радником митної служби 3-го рангу. У 2005 році здобув ступінь магістра державного управління у Київському національному економічному університеті. З 2004 року консультант з економічних та політичних питань депутатської фракції у Верховній Раді України, помічника-консультанта народного депутата.


Здогадайся сам.

 

Далі розшифровка запитання та відповіді:

 

Журналіст за кадром:

  1. Україна хоче чіткої відповіді щодо перспектив приєднання до НАТО, якою буде Ваша відповідь?
  2. Чи вторгнення Росії до частини України назавжди виключає можливість вступу України до Альянсу, адже тоді це означатиме, що НАТО й США повинні будуть захищати Українців від Росії?

 

Байден: Відповідь на друге питання – ні.

 

От і думайТЕ тепер…

 

Але в будь-якому випадку ОПУ просто забило інформпростір не лише в Україні напередодні зустрічі Байдена й Путіна перспективою членства в НАТО для України, незважаючи на те, чи це допоможе Україні в принципі.

 

Не виключаю, що такий дискурс – це виконання домашнього завдання наших західних партнерів напередодні саміту Байден-Путін. Єдине, що залишається загадкою наш інтерес в такому дискурсі. Бо відсилання нас в 2008 рік звучить дуже «перспективно» й однозначно – потяг вже давно пішов.

 

Відео виступу Байдена тут 



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!