Блог

Lisnyj Oleh: Лідером президентського рейтингу залишається Володимир Зеленський

Згідно з результатами лютневого опитування соціологічної групи «Рейтинг» президентський рейтинг традиційно очолює чинний глава держави В. Зеленський.

0

comments7808

Lisnyj Oleh

Політичний аналітик

Віцепрезидент АЦ "Політика"

Якби найближчим часом відбулися вибори президента, то 24,6% проголосували б за В.Зеленського (серед тих, хто голосуватиме та визначився з вибором). П.Порошенка підтримують 16,8%, Ю.Тимошенко – 9,9%, Ю.Бойка – 8,3%. За Є.Мураєва готові віддати свої голоси 6,9%, І.Смешка – 6,6%, Д.Разумкова – 6,2%, В.Гройсмана – 5,7%, О.Ляшка – 3,1%. Рейтинг інших кандидатів не перевищує 3%. Порівняно з минулим місцем підтримка Зеленського дещо виросла, Ю.Бойка – дещо знизилась, в решти майже не змінилась.

43% виборців не проголосували б за П.Порошенка за жодних обставин. Навіть за лідера ОПЗЖ Бойка не віддали б свої голоси менше людей, а саме: близько 36%, за Ю.Тимошенко і В.Зеленського – по 33%, за О.Ляшка 23%, за В.Кличка і  Є.Мураєва – по 20%. 

 

Яку б агітацію і які б фейки не намагався використати П.Порошенко на свою користь, українське суспільство налаштовано категорично проти П.Порошенка – він стабільно очолює антирейтинг політиків

 



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!