Блог

Бала Віталій: «П’ятничні роздуми»

Про інформаційне сміття

0

comments2046

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант Директор Агентства моделювання ситуацій

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституті Вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

1992-1995 роки - аспірантура в ІМВ.

1995-1997 р.р.  автор  та продюсер телевізійних програм "Висока політика" та "ДІП канал" на телеканалі ICTV.

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.

З 2002 року співзасновник та директор Агентства моделювання ситуацій



«П’ятничні роздуми»

До вашої уваги пропоную подумати над наступними питаннями.

Про інформаційне сміття в інформпросторі України.

Головна причина появи такого інформаційного сміття полягає у намагання тих інформаційних сміттярів відвернути увагу людей від серйозних питань і проблем, які не вирішуються чинної владою, або вирішуються не поспішаючи і не завжди з позитивним результатом.

Перше, що вам пропоную для роздумів, заява Арахамії в ефірі національного телемарафону 30 серпня про «бурхливу» діяльність Верховної Ради, яка виявляється, за словами Арахамії, планує до кінця року ухвалити весь комплекс документів про реформуванню роботи військово-лікарських комісій (ВЛК).

Тобто, вересень, жовтень, листопад, грудень, чотири місяці ВЛК будуть працювати у штатному режимі з тими всіма проблемами, які у них є. А по великому рахунку, думаю, що і у січні також змін не буде, поки все почне втілюватись у життя. І головне, що саме вони наприймають.

Друге, що вам пропоную для роздумів, ще один «перл» Арахамії про екстрадицію військовозобов’язаних українців, які покинули Україну за підробленими довідками про непридатність до служби. І. увага, за словами Арахамії, спочатку правоохоронні органи будуть декілька місяців проводити попередній аналіз.

Про дії чинної влади чи бездіяльність.

Пропоную вам для роздумів реакцію та рішення чинної влади на заборону Польщею, не зважаючи на позицію ЄС, ввезення до Польщі українського збіжжя. 

Так, ця ситуація не є приємною для України, але у Польщі не тільки вибори, польська влада захищає інтереси своїх фермерів і це нормально, бо так і повинна робити кожна влада.

А от чинна влада в Україні вирішила ігнорувати, тобто фактично бойкотувати міжнародні заходи у Польщі. Дуже «далекоглядне» і «розумне» рішення, на мою думку.

А ви, що думаєте про таке рішення?

Ще вам пропоную для роздумів ситуацію, яка виникла із врученням Нобелівської премії. 

Нобелівський фонд прийняв рішення запросити всіх дипломатів, які акредитовані у Швеції.

Тобто, запросять російських та білоруських дипломатів.

І до речі, буде ж вручення Нобелівської премії миру, то присутність російських і білоруських дипломатів на вручення виглядатиме, як зневага і знущання, у першу чергу щодо України.

Де превентивна робота української дипломатії?

Чому МЗС України не вжив відповідних дій, щоб унеможливити присутність на заходах з врученням Нобелівських премій представників країни-агресора та її вірного поплічника і союзника?

«П’ятничні роздуми» також дивіться на моєму ютуб каналі. І якщо виникне бажання та буде натхнення поставити вподобайку, прокоментувати і підписатись, я не буду проти,)

 



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!