Блог

Бала Віталій: Про брехунів у владі

Коли громадяни вже зрозуміють, що зелена влада їх обманювала і продовжує обманювати

0

comments8621

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Про брехунів у владі.

Дуже часто люди, які хочуть стати політиками, вважають, що чим більше вони будуть говорити брехні, тим більше у них буде шансів стати успішними українськими політиками. І вони багато у чому мають рацію, адже новітня історія України демонструє багато прикладів, коли популізм, який ставав все більше відвертою брехнею допомагав політикам отримувати владу.

Найяскравішим таким прикладом є чинний президент країни Володимир Зеленський.

Головним його аргументом, чому потрібно було проголосувати за нього - це його відмінність від політиків, які вже протягом багатьох років беруть участь в українській політиці.

Зеленський постійно наголошував, що він і його команда зовсім інші, вони "нові обличчя" української політики , які є чесними і порядними, на відміну від "старих" політиків.

Початок цього тижня, на мою думку, підвів риску під  "брехливим образом" цих "нових облич".

Навіть не показ фільму журналістів «Слідство.Інфо» «Офшор 95», який безумовно був викриттям стосовно бізнес-діяльності чинного президента, а публікація "Документів Пандори" в іноземних відомих ЗМІ про офшорну історію Володимира Зеленського показали всьому світові реальний образ Володимира Зеленського, а не образ Голобородька з фільму "Слуга народу".

Володимир Зеленський, як і його партія "Слуга народу" не просто брехали людям на виборах, вони прийшовши до влади почали робити все навпаки. Фактично їхня дільність направлена тільки на задоволення їхніх забаганок та інтересів.

Важко уявити, що ще повинні взнати про "зелених брехунів" громадяни, які за них голосували на виборах, щоб побачити справжні обличчя чинної влади, які не мають нічого спільного з порядністю, патріотизмом та професіоналізмом.



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!