Блог

Борис Кушнірук: Рідкісне відчуття огиди

Владне паскудство

0

comments4336

Борис Кушнірук

Економічна та політична аналітика

Політичні погляди - правоцентризм. Хочу, щоби Україна стала модерною, європейською державою. 

Рідкісне відчуття огиди. За повний провал створення у Києві системи бомбосховищ зі зрозумілими для громадян та влади діями в разі повітряної тривоги винним хочуть зробити літню беззахисну людину. Хоча її провина у трагедії, що сталася, найменша.


З прокурорами все зрозуміло. З часів комуністичного режиму Російської імперії це завжди була сфера де, працюють лише відверті покидьки.


Але хотів би подивитись в очі судді, яка кинула за грати беззахисну людину похилого віку на час слідства. 
Суддя вважає, що ця людина, яка єдина визнала свою провину, хоча насправді вона найменша, може заважати слідству чи втекти, уникаючи розслідування? Навіщо тримати цього охоронця у в'язниці до винесення вироку суду?


 

Яке все ж таки повне презирство та нехтування людським життям та гідністю. Суддя, не знаю, чоловік це чи жінка, мабуть, не порушила норм КПК, запроторивши цю людину похилого віку за грати, але з моральної точки зору це було відверте паскудство. За жодних обставин я би не хотів бачити її у суддівському корпусі, бо якщо у людини відсутні моральні імперативи, то ніякої справедливості від неї чекати не варто.

 



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!