Блог

Бала Віталій: «Вівторок – подумай разів сорок»

Хто не здатен, повинен піти у відставку

0

comments2902

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант Директор Агентства моделювання ситуацій

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституті Вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

1992-1995 роки - аспірантура в ІМВ.

1995-1997 р.р.  автор  та продюсер телевізійних програм "Висока політика" та "ДІП канал" на телеканалі ICTV.

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.

З 2002 року співзасновник та директор Агентства моделювання ситуацій



Інтерв’ю Володимира Зеленського Наталії Мосейчук, яке транслювали у неділю, на мою думку, дуже вже нагадувало передвиборчу програму опозиційного політика.

Адже чинний президент вказав на скільки проблем, які він збирається вирішувати, бо напевно хоче нас переконати, що ніби не він призначив всіх цих корупціонерів, ніби не у нього у Верховній Раді монобільшість і як кажуть його опоненти, офіс президента фактично узурпував владу, порушуючи Конституцію України.

Про це ми поговоримо тут і на моєму ютуб каналі більш конкретно у дописах і програмах «Середа-не біда», «Нечистий четвер», П’ятничні роздуми» та «Головна подія».

А сьогодні хотів би нагадати про проблеми у бойових медиків, які насправді з’явились давно і реально Командуванням медичних сил ЗСУ не вирішуються, а звинувачуються бойові медики через те, що вони піднімають ці проблеми публічно.

У принципі, напевно не зовсім правильно виносити у публічну площину проблеми пов’язані з медичними аптечками, з неякісними турнікетами, бо це «радує» наших ворогів.

Але, можна тільки уявити, або намагатись спробувати уявити ті проблеми з якими зіткнулись бойові медики на фронті, що коштувало життя нашим захисникам. В іншому випадку, не думаю, щоб бойові медики били у сполох і звертались куди тільки у них є можливість, адже Командування медичних сил тривалий час не реагувало на їхні рапорти і звернення.

Так, волонтери намагались «закривати» ці питання, але для чого тоді міністерство оборони взагалі, а Командування медичних сил, зокрема.

Скільки вже можна робити вигляд, що все нормально?

Керівництво Командування медичних сил ЗСУ на чолі з генеральшою Осташенко Тетяною Миколаївною, повинно не тільки було вже звільнене, але й мало понести відповідальність за свою «діяльність».

Взагалі, складається враження, що у діяльності міноборони все якось зовсім не так, як повинно бути, починаючи з міністра оборони, любителя укладати парі та відверто говорити неправду. І у підлеглих є з кого брати приклад.

Про випадок з начмедом 82-ї окремої десантно-штурмової бригади Антоном Шевчуком, який став лакмусовим папером «діяльності» керівництва Командування медичних сил ЗСУ дивіться на моєму ютуб каналі.



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!